понеділок, 21 січня 2008 08:41

Героїня серіалу "Тетянин день" прикута до інвалідного візка (ФОТО)

Газета "Твой ДЕНЬ" вже писала про те, що в Різдво актриса, яка зіграла Тетяну Разбєжкіну в серіалі "Тетянин день", Ганна Снаткіна зламала ногу, але все одно продовжила зйомки у фільмі і навіть приїхала на святковий концерт, присвячений його завершенню.

Зараз Ганна не може пояснити, як відбулася ця трагічна випадковість. Дівчина просто йшла по вулиці і невдало впала.

Її відразу доставили в травматологічне відділення міської лікарні N 15. Там дівчині надали першу допомогу і наклали гіпс. Діагноз був невтішний: подвійний перелом. Ганна повинна була провести в лікарні місяць. Проте вона покинула клініку менше ніж через тиждень, не дивлячись на протести лікарів.

Останні знімальні дні проходять дуже напружено. Завершення показу серіалу заплановане на Тетянин день - 25 січня, зупинити процес - означає підвести глядачів.

Тому Ганна просто не могла собі дозволити залишитися в лікарні і пройти повний курс лікування. Зараз вона повинна працювати на майданчику нарівні зі всіма акторами, не дивлячись на важкий стан здоров"я.

Ганна щодня приїжджає на роботу і відпрацьовує сцени, як прописано в сценарії. На зйомках святкового концерту їй навіть довелося танцювати з партнером по фільму Кирилом Сафоновим весільний вальс.

Звичайно ж, такі навантаження не можуть обійтися без ускладнень, але все-таки Ганна сподівається, що все обійдеться. Відразу після завершення роботи в серіалі вона запланувала собі тривалий відпочинок, відмовившись від всіх пропозицій. Актриса сподівається, що лягти знову в лікарню їй не доведеться, але пройти курс відновних процедур буде просто необхідно, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Героїня серіалу "Тетянин день" прикута до інвалідного візка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути