Ексклюзиви
середа, 27 січня 2021 16:44

"Поправилася через карантин": 6 зірок, які борються із зайвою вагою
6

Продюсерка Олена Мозгова поділилась наміром схуднути
Фото: Instagram.com
Джамала розпочинає боротьбу з зайвими кілограмами
Регіна Тодоренко після пологів схудла аж на 20 кілограмів
Анні Саліванчук допоміг схуднути коронавірус
Британська співачка Адель позбулася 38 кілограмів

Продюсерка Олена Мозгова поділилась наміром схуднути й опублікувала в Instagram мотиваційну світлину 6-річної давності.

Мозгова зізналась, що набрала зайві кілограми через карантин та стрес, бо на коронавірус перехворіли її чоловік і мати. Тепер продюсерка збирається скинути 15 кг.

Gazeta.ua розшукала зірок, які теж почали боротьбу з зайвими кілограмами.

Нещодавно співачка Джамала оголосила, що розпочинає боротьбу з надлишком ваги. В Instagram вона опублікувала світлину, на якій важить 59 кг, і тепер прагне повернутися до цієї позначки.

"Тут я важу 59 кілограмів. Зараз моя вага — 69 кілограмів. Просто залишу ці фото тут. Як мотивацію. Отже, розпочинаю боротьбу з накопиченою "десяточкою" - написала зірка.

Щоб досягти поставленої цілі, Джамала вже відвідала лікаря. Спеціаліст дав їй поради щодо фізичних вправ і склав програму харчування, врахувавши те, що зараз Джа годує грудьми молодшого сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відмовився від алкоголю і схуд на 9 кг

Акторка Анна Саліванчук похвалилася, що вже прийшла в форму після народження 2-го сина. Зірка запевнила, що схуднути їй допоміг коронавірус, на який вона нещодавно перехворіла.

"Схудла сильно, як би смішно не звучало, під час коронавірусу. Коли втратила смаки й запахи, просто перестала їсти, не хотіла. І так потрохи почала худнути, шлунок зменшився. Зараз менше їм. Сподіваюся, що незабаром долучу ще спорт", - сказала Анна.

Телеведуча Регіна Тодоренко після пологів схудла аж на 20 кг. Підтримувати стрункість їй допомагає насичений ритм життя, коли треба поєднувати догляд за малюком і роботу.

"Коли годувала грудьми, то ритм не дозволяв інакше: підйом о 00:00, потім о 3:00, о 6:30 - ранкове годування, о 7:00 мене вже чекають на знімальному майданчику", - розповіла Регіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Розпочинали день з чанів". Тарас Цимбалюк відпочив з нареченою в Карпатах

Британська співачка Адель здивувала результатом схуднення ще влітку. Вона позбулася 38 кг, хоча до цього запевняла, що худнути не збирається.

Ще одна британська співачка Келлі Осборн також скинула майже 40 кг. Щоб досягти такого приголомшливого результату, вона зробила собі операцію зі зменшення шлунку. Крім того, Осборн ще 2 роки тому повністю відмовилась від алкоголю. Келлі наголосила, що сама операція повністю не розв'язує проблему. Це лише поштовх для подальшої роботи над собою. І перш ніж працювати над тілом, необхідно навести лад у голові.

Актор "Вар'яти-шоу" Максим Кравець схуднув за 3 місяці на 9 кг. Він зазначив, що його влаштовували форми та стан здоров'я, однак згодом з'явилася задишка, фізична та моральна втома.

Зараз ви читаєте новину «"Поправилася через карантин": 6 зірок, які борються із зайвою вагою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути