субота, 30 жовтня 2010 17:24

Пономарьов допомагає колишній дружині виховувати дітей

Своїх дітей відома українська продюсер Олена Мозгова виховує суворо.

"Мої діти знають, скільки коштує хліб, яка середня зарплатня у статистичного українця. Можливо їхні кишенькові витрати і більші, ніж у багатьох, але я вчу їх економно розпоряджатися грошима. Кожного сезону складають список речей, які їм потрібні, приблизну їх суму. Ми обговорюємо, дещо викреслюємо. Вони самі йдуть по магазинам і купують те, що потрібно, не перевищуючи окреслену суму", - сказала Мозгова.

Також вона зазначила, що в їхній сім'ї немає секретів, бо продюсер не терпить брехні. Мозгова розказала, що колишній чоловік Олександр Пономарьов дуже їй допомагає у вихованні дітей.

"Саша — прекрасний батько, тут нічого сказати не можу. Кожного дня телефонує, якщо є вільна хвилинка, намагається одразу приїхати. І дівчата його дуже люблять. Після того, як помер батько, я переїхала до мами у заміський будинок. Женя залишилась у міській квартирі, бо в школу добиратись далеко. Він дуже зараз допомагає, забирає сам Женю, або машину дає, на вихідних багато часу з нею проводить", - сказала Мозгова у коментарі Gazeta.ua.

Також продюсер зазначила, що Пономарьову час змінювати образ.

"Саша вже виріс з образу романтичного хлопця-хулігана. Час робити щось серйозніше. Хочу з ним поговорити про це. У нас збереглись чудові стосунки. На цьогорічній "Пісні року" було: прийшов у мою гримерку, питається: "Де Альона?". Дівчата відповідають: "Немає". "Подякуйте їй від мене", - говорить. Дівчата мало не розревілись: "Така чудова пара була". Кажу: заспокойтесь, ці стосунки віджили своє", - зізналась продюсер.

Зараз ви читаєте новину «Пономарьов допомагає колишній дружині виховувати дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути