пʼятниця, 08 квітня 2011 16:28

Полякова записала пісню з Гурченко перед її смертю

Полякова записала пісню з Гурченко перед її смертю

Українська співачка Оля Полякова наприкінці 2010 року записала спільну пісню із Людмилою Гурченко "Алло". В середині квітня мали знімати кліп.

"Я не дочекались Людмили Марківни всього декілька днів. Дуже шкода. Тому пісню вирішила презентувати прямо зараз", - розповіла Полякова.

Пісню записали в Києві торік.

"У нас було чисто ділове спілкування. Людмила Марківна не давала мені ніяких порад, все було дуже по діловому. Я сама подзвонила їй із пропозицією записати цю пісню. Вона відразу погодилася. Тим більше, що вірші та музику написала відома співачка Любаша", - зазначила Полякова.

Зараз "суперблондинка" зайнята в музичних проектах "Зірка+Зірка" та "Народна зірка". В одному співає із режисером "Маски шоу" Георгієм Делієвим, а в другому є ведучою "Арт-кафе".

"У "Народній зірці" сама придумую всілякі епатажні костюми. Ось нещодавно вийшла в "небезпечній квітці". На тілі був зелений комбінезон, а ноги, наче в горщику", - розповіла Полякова.

Своє особисте життя співачка не афішує. Ніколи не показує свою сім'ю. Відомо, що нещодавно вони з чоловіком їздили на відпочинок в Тайланд.

"Мало того, що я не розповідаю про свою сім'ю, а й ніколи не фотографуюсь. В мене нема фотографій із відпочинку. Також не знімала наш запис пісні із Людмилою Гурченко", - підсумувала співачка.

Зараз ви читаєте новину «Полякова записала пісню з Гурченко перед її смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути