вівторок, 06 вересня 2022 18:00

Спецтема: Війна Росії проти України

Положинський представив нову ліричну композицію про кохання, яку написав на передовій. Відео

Положинський представив нову ліричну композицію про кохання, яку написав на передовій. Відео
Положинський представив нову ліричну композицію про кохання, яка отримала назву "Як ти там?". Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Український співак та екслідер гурту "Тартак" Олександр Положинський який вже чотири місяці служить у ЗСУ й боронить нашу землю на передовій, не забуває і про творчість.

Нещодавно артист представив нову ліричну композицію про кохання, яка дістала назву "Як ти там?". Трек записаний у дуеті з молодою українською співачкою Asilia, повідомляє ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Положинський розповів, як починається його ранок у ЗСУ й похизувався новим шевроном

Обкладинкою до композиції стала світлина, яку Положинський, перебуваючи на службі, зробив в одному з напівзруйнованих приміщень.

"Коли робив цю світлину в одному з напівзруйнованих приміщень, у яких ми тоді базувалися, знав, що вона стане обкладинкою до пісні, яка в мені вже зріла. Сьогодні пісня вийшла на платформах. Дякую всім причетним і всім, кого вона зачіпає!", – прокоментував прем'єру роботи Положинський.

16 серпня виповнилося три місяці відтоді, як колишній лідер українського гурту "Тартак" Сашко Положинський пішов захищати Україну.

У Facebook артист підбив підсумки за період, який служить у лавах ЗСУ. Він також наголосив, що це не так багато, щоб цим можна було особливо пишатися, але й не так мало, щоб на це не звернути увагу.

Зараз ви читаєте новину «Положинський представив нову ліричну композицію про кохання, яку написав на передовій. Відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути