вівторок, 10 квітня 2012 10:31

Поліція заарештувала і відразу відпустила переслідувачку Алека Болдуіна

Автор: Фото: Reuters
  Суд заборонив жінці наближатися до актора
Суд заборонив жінці наближатися до актора

Поліція Нью-Йорка в понеділок заарештувала 40-річну громадянку Канади Женев'єв Сабурін за звинуваченням в переслідуванні популярного голлівудського актора Алека Болдуіна, який тиждень тому заявив про свої заручини, передає у вівторок агентство Ассошіейтед Пресс.

За словами актора, канадка, яку він вперше зустрів кілька років тому, кілька разів дзвонила йому і зізнавалася в коханні. Крім того, Сабурін не раз порушувала громадський порядок на публічних заходах з участю Болдуіна.

"Як ви знаєте, переслідування - це дуже серйозне питання, тому ми передали цю справу до департаменту поліції Нью-Йорка", - заявив представник Болдуіна телеканалу CNN.

Між тим, в той же день суд Нью-Йорка звільнив під особисту відповідальність Женев'єв Сабурін і заборонив їй наближатися до зірки.

Проте не повідомляється, яку відстань суд визнав безпечною для приватного життя актора.

Очікується, що незабаром жінці будуть пред'явлені звинувачення в переслідуванні та домаганнях при обтяжуючих обставинах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алек Болдуін зробив пропозицію 28-річній танцівниці

Тиждень тому стало відомо, що Алек Болдуін готується до весілля з інструктором з йоги, 28-річною Хіларією Томас.

За даними ЗМІ, Томас, яка раніше працювала танцівницею, підкорила серце актора близько року тому. Також повідомляється, що протягом роману пара активно листувалася в мережі мікроблогів Twitter.

Болдуін, якому у вівторок виповниться 54 роки, раніше був одружений з голлівудською актрисою Кім Бесінджер, проте в 2002 році цей шлюб розпався. Дочці актора від першого шлюбу 16 років.

Болдуін також відомий як затятий захисник тварин: він дотримується вегетаріанства і активно підтримує організацію PETA, яка бореться за права тварин.

Зараз ви читаєте новину «Поліція заарештувала і відразу відпустила переслідувачку Алека Болдуіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути