субота, 10 травня 2008 17:20

Актор Алек Болдуін йде в політику

Відомий голлівудський актор Алек Болдуін має намір зайнятися політикою. Про це він повідомив в інтерв"ю американському телебаченню.

За словами Болдуіна, він з дитинства мріяв обійняти виборну посаду. Актор, якому 3 квітня виповнилося 50, сказав, що шлюборозлучний процес із зіркою Голлівуду Кім Бесінджер і судова тяганина з питання опікунства над донькою Айрленд, зробили його "готовим до роботи з пресою та виборцями і до тиску".

Проте, Болдуін вже відомий своєю політичною активністю. Він - ліберал, прихильник демократичної партії. У 2006 році в бесіді з кореспондентом газети "Нью-Йорк таймс" він заявив, що хотів би стати губернатором свого рідного штату Нью-Йорк.

Очевидно, Болдуін надихнувся прикладом свого колеги Арнольда Шварценеґґера, губернатора штату Каліфорнія.

Нагадаємо, що трохи більше року тому актор опинився в центрі великого медіа-скандалу через повідомлення, яке він залишив на автовідповідачі мобільного телефону 11-річної доньки Айрленд. У цьому записі, який потрапив до рук журналістів, Болдуін вкрай різко висловився на її адресу. Зараз, кажучи про своє бажання зайнятися політичною діяльністю, Болдуін не змінив тон.

Раніше в одному з інтерв"ю він облаяв адвоката Бесінджер. На прохання журналістів прокоментувати ці вислови, він сказав, що зробив тоді адвокатові колишньої дружини комплімент. "Я був украй добрий і стриманий", - сказав він.

Болдуін та Бесінджер подали на розлучення в 2001 році. Суддя задовольнив прохання про розірвання шлюбу в лютому 2002 року, проте, відтоді колишнє подружжя не припиняє судитися з приводу опіки над донькою.

Бесінджер і Болдуін познайомилися на зйомках фільму "Звичка одружуватися" й одружилися в 1993 році. Тривалий час вони вважалися ідеальною голлівудською парою. В якості причини розлучення подружжя вказало "непримиренні суперечності", повідомляє ИТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Актор Алек Болдуін йде в політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути