понеділок, 15 лютого 2021 17:45

"Почало трусити, хвилин 10 був шок" - учасник "Голосу країни" поділився враженнями від шоу

"Співаючий футболіст" Вахтанг Вахтангішвілі, більш відомий як Vaha, намагався потрапити до "Голосу країни" понад 5 років. Уперше виступив на сцені вокального шоу навесні минулоріч.

З Gazeta.ua артист поділився враженнями від участі. І розповів, чому шкодує, що обрав команду Потапа та Насті Каменських.

"Після поїздки на Чемпіонат світу з футболу серед зірок я полюбив творчість. Почав займатися вокалом з Ірмою Гвініашвілі - викладачкою Київської муніципальної академії музики імені Ґлієра. Паралельно брав участь у кастингах на різні шоу, серед них і "Х-фактор". Проходив понад 5 кастингів на "Голос країни" перед тим, як потрапити в шоу. Це було складно, бо конкуренція неймовірна. Щоразу приходив на новий сезон. На кастингу маєш 30-40 секунд для того, щоб довести, що саме ти з 10 тисяч учасників повинен потрапити в 50 найкращих. Не міг зрозуміти, чому не проходжу далі. Потім дійшло, що не був готовим не лише вокально, а й морально. Вивчити 1 пісню і заспівати її ідеально - недостатньо", - розповів виконавець.

Автор: надане піар-агентом артиста
  Vaha поділився враженнями від шоу
Vaha поділився враженнями від шоу

Артист зазначив, що в нього був шок після того, як йому повідомили про успішне проходження кастингу на вокальне шоу.

"У моєму житті були 2 миті, коли я плакав. 1-й випадок трапився тоді, коли ми посіли 3-тє місце на Чемпіонаті світу зі збірною України. А 2-й - коли дізнався, що пройшов. Повідомили телефоном. Спокійно кажу "дякую", кладу слухавку і мене почало трусити, хвилин 10 був шок. Усі 15 років, які грав у футбол, співав, навчався, - промайнули за секунду", - згадував співак.

Vaha на "сліпих прослуховуваннях" виконав пісню "Незабудка" Тіми Білоруських.

"Коли мені її поставили, був трохи шокований. Ніколи її не чув, та й це не мій стиль. Оригінал і моє виконання - це зовсім різні пісні. Коли дали цю композицію, подумав: "Хтось виконує пісні Фредді Мерк'юрі, Мадонни, Вітні Х'юстон, а я "Незабудку". Хвилювався, чи зможуть зрозуміти судді мій вибір. Перед виступом страшно не було. Тільки зробив крок, зазвучали перші ноти, і я повністю віддався пісні. Був вражений, коли повернулися крісла суддів MONATIKа, Дана Балана, Потапа і Настя Каменських", - поділився чоловік.

Співак обрав команду Потапа і Насті Каменських.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пивоваров випустив ремейк синглу "Кислород"

"Вони мені подобаються як пара і особистості. Потап і Настя Каменських - такі ж веселі в житті, як і на екрані. Вони пройшли складний творчий шлях. У нас і досі є зв'язок, вдячний їм за підтримку. Але трохи шкодую, що обрав саме їх. Музично відношу себе до іншого напряму, стиль Дана Балана чи MONATIKа мені ближче", - додав Vaha.

Артист 33-річний Вахтанг Вахтангішвілі, який виступає під сценічним ім'ям Vaha, з дитинства займався футболом. Понад 12 років тому його запросили до збірної України з футболу серед зірок шоу-бізнесу. Так він став "співаючим футболістом".

Зараз ви читаєте новину «"Почало трусити, хвилин 10 був шок" - учасник "Голосу країни" поділився враженнями від шоу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути