понеділок, 27 квітня 2020 18:31

Плюс-сайз-модель осідлала квадроцикла й об'їхала фермерські володіння своєї тітки

Плюс-сайз-модель осідлала квадроцикла й об'їхала фермерські володіння своєї тітки
Модель опублікувала фото з сином на руках біля дерев'яної огорожі на тлі фермерської господарської споруди Фото: instagram.com/ashleygraham/

Американська плюс-сайз-модель 32-річна Ешлі Грем розповіла, що повертається до свого коріння, відвідує місця дитинства.

У Instagram зірка показала, де часто гостювала, коли була малою.

Модель опублікувала фото з сином на руках біля дерев'яної огорожі на тлі фермерської господарської споруди.

"Мій чоловік Джастін, мій син, і я були тут, на фермі тітки - бути тут для мене так багато означає. Сюди я приїздила кожного літа, щоб побачити свою сім'ю і побути зі своїми двоюрідними братами. Найголовніше - пам'ятати, щоб "не боятися". Вимкніть телевізор, вийдіть із соціальних мереж і пам'ятайте: не просто думайте позитивно, а говоріть це: "Дякую вам за те, що ви представили мене серед такої кількості дивовижних творців", - написала Грем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мітки воїна: плюс-сайз-модель показала, як змінилося її тіло після народження дитини

Жінка опублікувала до підпису ще й цікаве відео, на якому вона на фермі своєї тітки сідає на квадроцикла і виїздить на незаасфальтовану дорогу. Жінка робить різні маневри на дорозі, набирає швидкості і, посміхаючись, обганяє, вірогідно, свого чоловіка.

Американська плюс-сайз-модель 32-річна Ешлі Грем розповіла, що поступовово повертається до свого попереднього життя після народження первістка. У Instagram зірка показала, як тренує своє пишне тіло, аби почуватися добре. Ешлі у білих обтислих лосинах та кораловому топі виконує йогівські асани, знімаючи це на відео. На наступному фото з цієї серії Грем одягла сонцезахисні окуляри і демонструє прихильникам пишне декольте.

Зараз ви читаєте новину «Плюс-сайз-модель осідлала квадроцикла й об'їхала фермерські володіння своєї тітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути