вівторок, 21 квітня 2020 12:45

Пишнотіла модель показала спокусливе декольте і розповіла, що нарешті починає відчувати саму себе

Американська плюс-сайз-модель 32-річна Ешлі Грем розповіла, що поступовово повертається до свого попереднього життя після народження первістка.

У Instagram зірка показала, як тренує своє пишне тіло, аби почуватися добре.

Ешлі у білих обтислих лосинах та кораловому топі виконує йогівські асани, знімаючи це на відео. На наступному фото з цієї серії Грем одягла сонцезахисні окуляри і демонструє прихильникам пишне декольте.

"13 тижнів після пологів, і я починаю відчувати себе після пологів. Молоді мами, за скільки тижнів після пологів ви почали знову відчувати себе? Що вам допомагає?" - написала модель.

Автор: instagram.com/ashleygraham/
  Грем одягла сонцезахисні окуляри і демонструє прихильникам пишне декольте
Грем одягла сонцезахисні окуляри і демонструє прихильникам пишне декольте

Підписники сторінки поділилися власним досвідом та задарували жінку словами підтримки і захоплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Застали за ранковим молоком: модель plus-size показала, як годує сина грудьми

"Маєш вражаючий вигляд! 11 місяців", "Скільки ваги ви набрали під час вагітності? Скільки вже втратили? Як худнете, коли не могли тренуватися?", "У мене з'явилася третя дитина 4 місяці тому. Карантин не допомагає ні психічно, ні фізично", "8 місяців", "12 тижнів сьогодні! Насолоджуємось напоями з моєю людинкою!", "3 тижні після пологів. Психічно я відчуваю себе самою собою, фізично все ще відчуваю, що в мене мало досвіду. Щоб відчути себе, я роблю одну особливу річ тільки для мене щодня. Дякуємо, що поділилися реальною історією! Ти надихаєш молодих мам", - відповіли жінки з подібним досвідом.

Американська плюс-сайз-модель Ешлі Грем уперше знялася оголеною, після того як народила первістка. Світлину опубліковала в Instagram. На кадрі модель прикриває рукою груди і демонструє живіт, на якому видно післяпологові розтяжки. "Все та ж я. Трохи нового", - підписала вона публікацію.

Зараз ви читаєте новину «Пишнотіла модель показала спокусливе декольте і розповіла, що нарешті починає відчувати саму себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути