Ексклюзиви
понеділок, 09 грудня 2013 11:01

Племінник Джона Кеннеді розповів, що більш за все потрібно українцям

Автор: фото: runyweb.com
 

Днями у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на каналі 1+1 племінник 35-го президента США Джона Кеннеді Роберт Кеннеді-молодший прокоментував непросту ситуацію, яка склалась в Україні.

"Звісно я уважно стежу за новинами з України, весь світ стежить зараз. Думаю українців зараз найбільше хвилює чи буде в Україні справжня демократія, людям не потрібно обирати між Європою і Росією, їм потрібно визначитися якого лідера вони хочуть у себе в країні, і якої економіки. Якщо запитати будь-якого американського політика, мабуть він відповість, що не хоче щоб Росія зміцнювалася за рахунок України, але як на мене, українцям треба ставити до себе інші питання", - говорить Роберт Кннеді-молодший.

Також родич колишнього президента США прокоментував розгін мітингу у Києві правоохоронними органами.

"Моя країна також через це пройшла, що правда ще у 18 столітті, у 1886 році, ми були колонією Великобританії. Американцям знадобилось багато мужності, щоб заявити, люди готові віддати життя, багатство, але вони не хочуть бути придатком, а хочуть самостійно визначати, як їм жити далі, українці також повинні прийняти це рішення", - розповів Роберт Кеннеді-молодший.

Зараз ви читаєте новину «Племінник Джона Кеннеді розповів, що більш за все потрібно українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути