пʼятниця, 15 липня 2011 12:56

Півзахисник збірної України знявся в кліпі для геїв

Півзахисник збірної України знявся в кліпі для геїв

Голландець Демі Де Зеув, який нещодавно поповнив ряди московського "Спартака", знявся в кліпі для журналу L'HOMO3 - одного з модних глянцевих видань для геїв.

В самому кліпі нічого провокаційного немає. Крім де Зеув, там засвітились ще такі відомі у футбольному світі особистості, як Рональд Де Бур і півзахисник голландського "Віллем II" і збірної України Євген Левченко, який починав свою кар'єру в команді "Металург" (Костянтинівка).

Пояснюючи своє рішення взяти участь у цій акції, Де Зеув сказав: "У шоу-бізнесі, наприклад, є чимало цілком успішних геїв, які не страждають зайвою ексцентричністю і не дефілюють у плавках уздовж каналів Амстердама. До речі, коли я йду по вулиці, то нерідко деякі чоловіки дивляться мені вслід, мабуть, намагаючись зрозуміти, чи я не гей. Не знаю, з чим це пов'язано, може, через мою манеру одягатися, а може від того, що я лисий.

Також можу сказати, що серед людей, які входять в коло мого найближчого оточення, геї присутні, і з цим немає ніяких проблем. В Амстердамі сприймається абсолютно нормально, якщо в магазині чи ресторані вас обслуговує гей, і я не розумію людей, які сприймають це як особисту образу".

Зараз ви читаєте новину «Півзахисник збірної України знявся в кліпі для геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути