понеділок, 14 листопада 2011 15:02

Пітт і Джолі опинились у в'єтнамській в'язниці

Багатодітна сім'я голлівудських зірок Бреда Пітта і Анджеліни Джолі в повному складі приїхала відпочивати до В'єтнаму.

В якості місця для проведення сімейних канікул "Містер і місіс Сміт", як часто тепер іменують Пітта і Джолі після їхньої блискучої гри в однойменному голлівудському фільмі, вибрали віддалений курортний острів Кондао, розташований у південній в'єтнамській провінції Барія-Вунгтау.

За наявною інформацією, на Кондао Пітт і Джолі з дітьми пробудуть до середини цього тижня. На острів, розташований на відстані приблизно 200 км від материка, зоряна сім'я прибула з міста Хошиміна чартерним рейсом місцевої авіакомпанії "Ейр Меконг".

Журналісти змогли з'ясувати, що вартість цього часового приватного перельоту склала не менше 15 тис доларів. А зупинилися голлівудські знаменитості в шикарному курортному комплексі Six Sences Con Dao, ціни на номери в якому починаються з 700 доларів на добу. Пітта, Джолі та їхніх дітей супроводжують ще 8 людей, які допомагають парі управлятися з трьома рідними і трьома прийомними дітьми.

Кондао - один з наймолодших і поки ще "не розкручених" і "не затоптаних" курортів В'єтнаму. За часів французького колоніалізму до середини минулого століття цей острів, що називався тоді Полукондор, використовувався як в'язниця для противників колоніального режиму. У будівлі колишньої в'язниці Полукондора нині знаходиться музей революції, експозиція якого розповідає про героїчну боротьбу в'єтнамського народу проти іноземного втручання.

"Містер і місіс Сміт" вже встигли побувати в цьому знаменитому музеї.

Зоряна родина вже не перший раз у В'єтнамі і до цієї країни у Пітта і Джолі особливе ставлення: один з їхніх дітей - 7-річний Пакс Тхієн - уродженець Хошиміна. У 2007 році Анджеліна і Бред усиновили його, забравши з притулку "Тамбінь", де Фам Куанг Шанг, як раніше звали Пакса Тхієна, жив від народження.

Крім Пакса Тхієна зоряна пара виховує ще усиновленого в Камбоджі 10-річного Меддокса і 6-річну Захару з Ефіопії, а також трьох рідних дітей - 5-річну доньку Шайло Нувель і 3-річних близнюків дівчинку і хлопчика - Вів'єн Маршелін і Нокса Леона.

Зараз ви читаєте новину «Пітт і Джолі опинились у в'єтнамській в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути