Ексклюзиви
понеділок, 24 жовтня 2011 11:09

Бред Пітт хоче ще дітей

Бред Пітт хоче ще дітей

Бред Пітт і його дружина Анджеліна Джолі виховують на даний момент шістьох дітей. Але актор вважає, що це не межа.

У нещодавньому інтерв'ю постарілий секс-символ Голлівуду і зразковий сім'янин Бред Пітт потряс світову громадськість заявою, що не проти завести сьому дитину.

"Можливо, професія "батько" є найважливішою. Сім'я - це найбільше підприємство в моєму житті. Навіщо зупинятися на досягнутому?" - заявив актор.

Чи означає це, що зоряне сімейство готове усиновити або удочерити ще одну дитину - невідомо. Сама Анджеліна ніяк не коментує провокаційні заяви чоловіка.

Мабуть, Бред так увійшов у роль дбайливого татуся, що готовий безперервно розповідати про своїх малюків. Благо, їх у нього стільки, що історій вистачить з лишком. Проте все виховання впирається в час, якого на таку ораву може просто не вистачити. Але зоряний батько якось його знаходить: "Я намагаюся приділяти час кожному. Тому що люблю їх усіх. Це найсмішніші люди, яких я знаю!". Щоправда, актор так і не уточнив, чим же вони так його смішать.

У свої 47 років Бред Пітт, здається, визначився, чого хоче від життя, і зізнається, що знайшов своє місце і покликання. Причому говорить про це досить категорично: "Мені подобається бути там, де я зараз. Жодних більше відмовок. Я несу відповідальність".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анджеліна Джолі не випускає дітей з рук

Нагадаємо, голлівудська пара Бред Пітт і Анджеліна Джолі, яку поза очі називають коротко Бранджеліна, відомі не тільки своїми ролями, але й кількістю дітей, яких вони виховують. Їх у них шестеро. Причому порівну своїх і прийомних. Сини: дев'ятирічний камбоджієць Меддокс Шива, семирічний в'єтнамець Пакс Тьєн і біологічний син, один з близнюків трирічний Нокс Леон. Доньки: шестирічна ефіопка Захара Марлі, біологічні дочки п'ятирічна Шайло Нувель і близнючка Нокса трирічна Вів'єн Маршелін. Усі біологічні діти акторської пари з'явилися шляхом кесаревого розтину.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт хоче ще дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути