середа, 13 квітня 2011 15:51

Після розлучення з чоловіком Гурченко розрізала собі вени

Після розлучення з чоловіком Гурченко розрізала собі вени

Костюмер Людмили Гурченко Ірина Веліканова одягала актрису протягом 18 років. Жінка була не тільки особистою кравчинею зірки, а й свідком на весіллі дочки Гурченко, хрестила онука. Вона бачила актрису і в моменти тріумфу, і на межі самогубства.

Людмила Марківна намагалася розрізати собі вени після сварки з четвертим чоловіком Костянтином Купервейсом.

"Їх розставання було дуже болючим і затяжним. Воно тяглося цілий рік: Людмила Марківна то покличе його, то вижене. У той період вона, завжди така сильна, була на межі нервового зриву. Пам'ятаю, я заходжу до неї додому, а там по всій кухні валяються осколки гжельского посуду. Людмила Марківна тоді підняла на мене очі - ніби інша людина дивиться. Потім встала, пішла у ванну. Десять хвилин проходить, двадцять, а її все немає. Я занепокоїлась, прочинила двері. Дивлюся, а вона там намагається вени порізати ... Я закричала, відібрала лезо, викликала лікарів", - розповіла "Московскому комсомольцу" Ірина.

Жінка швидко замотала зап'ясток Людмили Марківни бинтом, який відразу намок від крові.

"Слава богу, рани були неглибокими. Приїхав лікар. І, уявляєте, у нього з собою не було наркозу. Але Людмила Марківна не розгубилась: "Шийте так, на живу". Вона була сильною людиною, але ж навіть у найсильніших людей бувають зриви", - згадує Веліканова.

Однак незважаючи на довгі роки тісного спілкування, актрисі та її костюмеру не вдалося зберегти дружбу.

"Це сталось з подачі її останнього чоловіка Сергія Сеніна. Він мене оббрехав, а Люся йому повірила. Але я на неї не ображаюсь. Я розумію: вступитися за мене вона не могла, інакше втратила б його. А Люся була у величезній залежності від цієї людини. Їй потрібен був продюсер, потрібна робота. Адже сцена, повторюся, для неї була всім", - пояснила Ірина.

"Мої спроби помиритися нічим не закінчувалися. Можливо, не хотів, аби в їхньому домі була зайва людина. Адже він ізолював її від усіх. Коли вона зламала шийку стегна, він нікого не пускав до неї в лікарню, заборонив прихильникам телефонувати їй. А уявіть, як це улюблениці мільйонів лежати в лікарні і не почути жодного слова підтримки. Мені здається, останнім часом вона була дуже самотня. Мені нескінченно шкода її, - з сумом зізналася Веліканова. - Адже я знаю, вона завжди потребувала в тому, щоб виговоритися. А з Сергієм особливо не поговориш - він людина замкнута".

Зараз ви читаєте новину «Після розлучення з чоловіком Гурченко розрізала собі вени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути