середа, 08 вересня 2021 12:07

Після 13 років: батько Брітні Спірс відмовився від опіки над нею

Після 13 років: батько Брітні Спірс відмовився від опіки над нею
Батько Брітні Спірс відмовився від 13-річної опіки над донькою. Фото: instagram.com/britneyspears

Батько американської виконавиці 39-річної Брітні Спірс 69-річний Джеймі відмовився від опікунства над донькою. Кар'єра й особисте життя попзірки були під його контролем з 2008-го, коли виникло занепокоєння з приводу психічного здоров'я співачки. Чоловік подав запит до суду про припинення опікунства у вівторок, 7 вересня.

"Як Джеймі Спірс повторював знову і знову, все, чого він хоче, - це найкращого для дочки. Якщо Брітні хоче припинити опікунство і вважає, що вона може впоратися зі своїм власним життям, Джеймі згоден, що вона повинна отримати цей шанс", - зазначили в документі, як повідомляє CNN.

Батько співачки зауважив, що його донька хоче самостійно контролювати життя без обмежень з боку опікуна чи суду.

"Вона хоче мати можливість ухвалювати рішення щодо медичного обслуговування, вирішуючи, коли, де і як часто проходити терапію. Вона хоче контролювати гроші, які заробляє на кар'єрі, й витрачати їх без нагляду. Вона хоче мати можливість вийти заміж і народити дитину, якщо вона того забажає", - йдеться в проханні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зґвалтування і домагання: в які сексуальні скандали потрапляли зіркові чоловіки

Суд призначив наступне слухання на 29 вересня.

Джеймі Спірс, батько американської співачки Брітні Спірс, вимагає за відмову від опікунства над донькою відступні $2 млн.

Він просить грошей для сплати $1,3 млн судових витрат. Ще $500 тис. підуть на виплати компанії Tri Star, яка співпрацювала зі співачкою.

Зараз ви читаєте новину «Після 13 років: батько Брітні Спірс відмовився від опіки над нею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути