середа, 01 вересня 2021 11:41

Батько Брітні Спірс назвав умову, за якої відмовиться від опікунства

Батько Брітні Спірс назвав умову, за якої відмовиться від опікунства
Адвокат вважає дії батька Спірс вимаганням. Фото: Reuters

69-річний Джеймі Спірс, батько американської співачки 39-річної Брітні Спірс, вимагає за відмову від опікунства над донькою відступні $2 млн.

Він просить грошей для сплати $1,3 млн судових витрат, пише Variety. Ще $500 тис. підуть на виплати компанії Tri Star, яка співпрацювала зі співачкою.

"Він не має права тримати в заручниках дочку, висуваючи умови для відмови від опіки", - стверджує адвокат співачки Меттью Розенґарт.

Він вважає дії батька Спірс вимаганням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брітні Спірс отримала перший у житті iPad: зворушливе відео

2008 року суд наділив батька співачки повноваженнями опікуна після низки публічних і скандальних інцидентів, пов'язаних із її психічним здоров'ям. Останні 13 років опікуни Спірс розпоряджаються її майном, кар'єрою та фінансами, контролюють особисте життя. Зокрема, опікун може обмежити коло людей, з якими вона спілкується, обговорювати її стан і курс лікування з лікарями. Спочатку Джеймі Спірс виконував функції і приватного, і бізнес-опікуна дочки. Але 2019-го відмовився від особистого опікунства, заявивши про проблеми зі здоров'ям. Тож у листопаді 2020 року суд додав до переліку опікунів співачки фонд Bessemer Trust, а місце особистого опікуна посіла персональна менеджерка співачки Джоді Монтґомері. Батько стверджує, що Брітні страждає на деменцію.

Зараз співачка відмовляється продовжувати кар'єру. Спірс заявила, що опікуни змушували її вживати психотропи й забороняють мати дітей.

Зараз ви читаєте новину «Батько Брітні Спірс назвав умову, за якої відмовиться від опікунства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути