понеділок, 09 липня 2018 13:36

Пишногруда Сєдокова та Анфіса Чехова топлес: оголені зірки насолоджуються літнім відпочинком
58

Анфіса Чехова
Анна Сєдокова
Анна Сєдокова
Анфіса Чехова
Анна Сєдокова

Українські та світові зірки активно проводять літо на пляжних курортах.

Сьогодні фото зі своєї відпустки засвітив футболіст Кріштіану Роналду, який вирушив поплавати на яхті з Джорджиною Родрігез та сином Кріштіану. Світлинами з відпочинку поділилась і Анфіса Чехова, яка хизується схудлою фігурою топлес.

Анна Сєдокова теж проводить час з мінімумом одягу. Зірка запостила відео, на якому позує топлес з подругами на яхті у Сен-Тропе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексуальна та розкута: Джастін Бібер заручився з найбажанішою жінкою планети

Найсексуальніша жінка року, Кейт Аптон, теж запостила відео, на якому оголилась на яхті.

"Дні так швидко складаються в тижні, тижні - в місяці, а місяці - в роки, що навіть не помічаєш, як йде найщасливіший час ⏱в твоєму житті", - ділитися думками Яна Клочкова, позуючи в купальнику.

"Ну і день сьогодні був. Я так довго лежала на сонці, що отримала тепловий удар. Але турботливий персонал готелю обклав мене льодом з усіх боків і мені трохи полегшало. Зараз їдемо на екскурсію. Дороге Сонце, будь до мене прихильно, не шараш так сильно по голові ", - розповідає Анфіса Чехова.

Раніше стало відомо, що під час відпочинку 24-річний Джастін Бібер зробив пропозицію своїй 21-річній коханій Хейлі Болдуін, яка стала найсексуальнішою жінкою 2017 згідно з рейтингом видання Maxim. І вона відповіла згодою.

Зараз ви читаєте новину «Пишногруда Сєдокова та Анфіса Чехова топлес: оголені зірки насолоджуються літнім відпочинком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути