понеділок, 09 липня 2018 11:34

Сексуальна та розкута: Джастін Бібер заручився з найбажанішою жінкою планети
38

Західні ЗМІ повідомляють, що 24-річний Джастін Бібер зробив пропозицію своїй 21-річній коханій Хейлі Болдуін, яка стала найсексуальнішою жінкою 2017 згідно з рейтингом видання Maxim. І вона відповіла згодою.

Звістка про заручини закоханих з'явилося після того, як очевидець опублікував у своєму Twitter в неділю фото пари, на якому чітко видно кільце.

"Я тільки що зустрів Джастіна Бібера і Хейлі Болдуін на Багамах, і на її пальці надіта обручку", - написав він і розповів, що виглядали Джастін і Хейлін дуже щасливо і спокійно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кортні Кардаш'ян розважилася в пікантному купальнику

Близьке до Болдуін джерело підтвердило, що пропозицію Бібер їй зробив в суботу, 7 липня, на Багамах. Співак в присутності відпочиваючої публіки, яку охоронці попросили прибрати свої телефони, аргументувавши це тим, що має статися щось особливе, встав перед коханою на коліно і запитав Хейлі, чи готова вона вийти за нього заміж.

Джастін Бібер і Хейлі Болдуін знайомі вже багато років. Їх дружні стосунки переросли в щось більше майже чотири роки тому, коли вперше почали з'являтися чутки про їхній роман. Через деякий час стало ясно, що вони дійсно зустрічаються. Однак два роки тому вони все ж розлучилися. Як заявляла Хейлі, вони обидва зрозуміли, що їм краще бути просто друзями. Проте зовсім недавно вони дали своїм відносинам другий шанс.

За сина вже пораділи його батьки. Батько Джастіна Джеремі Бібер опублікував в своєму Instagram його знімок і написав, що він дуже ним пишається.

"Сказати, що я гордий, - нічого не сказати. В очікуванні наступної життєвої глави", - написав він.

А мама Бібера Патті Маллетт кілька разів написала слово "Любов" у своєму Twitter.

Найгучнішим романом канадського співака, втім, залишаються його стосунки з 25-річною Селеною Гомес, з якої він не один раз розлучався і сходився знову.

Зараз ви читаєте новину «Сексуальна та розкута: Джастін Бібер заручився з найбажанішою жінкою планети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути