Ексклюзиви
четвер, 13 грудня 2012 21:25

Підкопаєва прийшла на ліричний концерт до Могилевської

Минулої середи, 12.12.12, у концерт-холі "Оазис" свій концерт відіграла Наталя Могилевська.

Привітати її з цим та послухати одні лише ліричні пісні зійшлися гімнастка Лілія Підкопаєва, ресторатор Микола Тищенко, акторка Ольга Сумська, письменниця Лада Лузіна.

"Мій глядач уже скучив за мною як співачкою. Як відомо, останній рік мені, як ніколи, захотілося приділити час своїй творчості, ніж продюсуванню. І як результат - народилася пісня "Додому я відпустила любов", кліп на неї і ліричний концерт одкровень "Відпустила любов". Я вирішила віддячити своїх шанувальників, які з нетерпінням чекають моїх нових пісень і зробити для всіх сюрприз - сольний концерт, що складається виключно з відвертих і глибоких пісень. Але коли за п'ять днів до запланованого концерту я дізналася, що всі квитки продані, вирішила зробити другий концерт. А те, що два концерти зірвали абсолютні аншлаги, говорить лише про те, що людей зараз цікавлять не тільки пікантні подробиці особистого життя артиста, а творчість і стан душі. Всі 12 пісень присвячені любові, яка пройшла. І зараз мене надихає відчуття свободи, я насолоджуюся новим подихом своєї шкіри, відчуваю по-іншому", - зауважила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Єдиний чоловік, який до мене доторкається, - педагог з йоги" - Могилевська

"Наталка перед концертом хвилювалася, чи зможе втримати публіку цілу годину, співаючи лише лірику. Це дуже не просто, бо глядачу цікавіше ритмічніше танцювати і підспівувати. Але їй це вдалося, бо вона не тільки співала, а й грала. Цього вечора Наталка стала ще й драматичною актрисою", - підкреслила подруга Могилевської Лада Лузіна.

Зараз ви читаєте новину «Підкопаєва прийшла на ліричний концерт до Могилевської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути