субота, 19 липня 2008 08:04

Під час виступу прихильниця роздягла соліста групи Quest Pistols на сцені (ФОТО)
8

На нещодавньому виступі QuestPistols в Санкт-Петербурзі на великому відкритому майданчику "Европа+ Live" фанатки групи нарешті побачили те, що соліст Антон Савлєпов приховував вже довгий час.

Не секрет, що Антон - пристрасний прихильник татуювань і в багатьох інтерв"ю розповідає, що не заспокоїться до тих пір, поки не покриє малюнками все тіло. Проте ці зображення - не просто каприз музиканта, а частина його життєвої філософії, яку він старається без потреби не афішувати. Тому коли Савлєпов зробив собі нове зображення, воно довго залишалося таємним, поки одна з дівчат, яку музиканти витягнули на сцену з натовпу просто під час виступу, не зірвала з Антона сорочку.

Глядачі, які прийшли на концерт, стали першими, хто побачив на спині музиканта витатуйованого орла. "Це татуювання індіанського орла хоку, символ мудрості та вічності, - коментує Антон, - найсильніший знак індійців. У мене вже є тату із зображенням індійця, оскільки мені близький їх світогляд, це були люди, які жили в гармонії з природою і самими собою. Таким чином я намагаюся стати на їхній духовний шлях". Говорять, що і на інтимному місці Антона витатуйоване щось "духовне", проте перевірити цю чутку досі не вдалося жодній фанатці, повідомляє e-motion.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Під час виступу прихильниця роздягла соліста групи Quest Pistols на сцені (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути