вівторок, 24 березня 2020 16:39

Співаки із України і Кенії познайомилися в Instagram і створили дует

Співаки із України і Кенії познайомилися в Instagram і створили дует
Сингл зробили з кенійським виконавцем Wayren Flizzer Фото: надане піар-агентом музиканта

Молодий музикант Сисуєв презентував стильний і чуттєвий R&B сингл "Worth It".

Сингл зробили з кенійським виконавцем Wayren Flizzer. Співак познайомився з ним під час Instagram-стріму відомого співака The Weeknd, який послухавши пісні артистів, благословив їх на колаборацію.

"Над синглом "Worth It" ми працювали достатньо довго, проте воно було того варте, це чудово співпадає з його назвою. Коли Wayren надіслав мені свій куплет, я відразу зрозумів, наскільки ми з ним на одній музичній хвилі. Кожен з нас поділився особистим досвідом складних взаємин з колишніми дівчатами. Я отримав величезне задоволення від цієї співпраці і впевнений, що сингл має усі шанси стати одним з найкращих R&B треків цього року", - розповідає Сисуєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: The Weeknd випустили альбом за мотивами фільму Скорсезе

Наприкінці весни планує реліз нового альбому "Mr.Worldwide", а також великий сольний концерт з приводу зазначеного релізу.\

Артист, співак і автор пісень Сисуєв створює музику із пристрастю до жанрів Hip-Hop, R&B та Electronica. Поєднав вокальні мелодії з трендовими аранжуваннями. Музикант прагне створювати музику, яку сприймає аудиторія багатьох країн світу. Творчий шлях розпочався з перемоги у конкурсі "Розкрутка"на музканалі Music Box UA 3 роки тому. Випустив альбом "MmrZ" та окремі сингли, музичні відео. Нещодавно Сисуєв отримав важливу перемогу на фестивалі Kyiv Music Days у номінації "Вибір НСК Олімпійський". Виступав на відомих музичних фестивалях Atlas Weekend, Hedonism, Білі Ночі, Koktebel Jazz Fest та футбольному матчі Ліги Чемпіонів на НСК Олімпійський.

Зараз ви читаєте новину «Співаки із України і Кенії познайомилися в Instagram і створили дует». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути