вівторок, 13 жовтня 2009 14:59

Перший втрачений жмут волосся після хіміотерапії шокував Власову (ФОТО)
7

Українська співачка Євгенія Власова нещодавно оговталась після серйозного захворювання. Жені видалили злоякісну пухлину шляхом трьох сеансів хіміотерапії.

- Після першої хіміотерапії я подумала, що все легко і нічого страшного в цьому немає. Найцікавіше почалося через п"ять днів після того, як мене відпустили додому - я не могла піднятися з ліжка і нічого їсти, - розповідає співачка. - При думці про їжу мені ставало дуже погано! У той період я сильно схудла. І все це відбулося після першої хіміотерапії. Але я ще була з волоссям! Через 10 днів хіміотерапія за повною програмою дала про себе знати.

Зі слів Власової, після того, як на подушці виявився перший жмут волосся, їй довелося поголитися наголо. Спершу Женя приховувала нову зачіску, але поступово звиклася з новим образом і знайшла сили сприймати себе іншою.

- Ховати свою сьогоднішню зачіску я не буду - сьогоднішній мій імідж мені дуже подобається, і носити перуки я не збираюся принципово! - говорить Євгенія.

Переживши важку душевну травму, Власова кардинально змінила думку про людей. Як би не здавалося дивним, але співачку підтримали багато українських зірок.

- На прикладі своєї ситуації я зрозуміла, що шоу-бізнес - це не клубок змій, що цілуються! Кожен артист, дізнавшись про моє положення, не залишився байдужим. І через Тетяну Недєльську і Ірину Білик передавали гроші. При цьому підписали красиву листівку з приємними словами, що вони мене люблять, - згадує Женя.

Крім того, співачка узяла гроші, відкладені на новий кліп, які пішли не тільки на лікування, але і на утримання дочки і матері артистки.

Як зізналася Власова, від допомоги екс-чоловіка Дмитра Костюка вона відмовилася в надії, що він все-таки фінансово допоможе дочці, але очікування виявилися невиправданими.

Зараз, через 4 місяці поневірянь лікарнями Євгенія Власова готова з новими силами розпочати нове життя.

Співачка успішно відновлює гастрольний графік, з вересня Євгенія дала вже 7 концертів.

За матеріалами E-motion.com.ua, Блик

Зараз ви читаєте новину «Перший втрачений жмут волосся після хіміотерапії шокував Власову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути