Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2013 16:17

"Перші дні мене якась сила звідти виштовхувала" — Повалій про роботу в Раді

"Перші дні мене якась сила звідти виштовхувала" — Повалій про роботу в Раді
Політик звикла прокидатися рано Фото: fakty.ictv.ua

Таїсія Повалій вважає, що парламент — це місце для сильних. Про це народний депутат розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1", повідомляє ТСН.

"Перші дні мене просто навіть звідти щось виштовхувало. Якась сила: "Тікай, тікай — це не для тебе". А тепер думаю: "Ні, ні, ні. Це для сильних місце. А я сильна" , - зауважила співачка.

Повалій лише три місяці як політик, але до нової роботи вже звикла. Хоча кожен ранок новоспеченому депутату доводиться розпочинати з подвигу. Адже вона дуже любить поспати.

"Я вже навіть сама без будильника прокидаюсь о сьомій годині. Буває собі поставлю на 7:15, щоб хоч 15 ще хвилин поспати, але о сьомій я вже прокидаюсь, очі відкриваю. Вже треба бігти", - наголосила співачка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Зарплата депутата це як пів-пісні заспівати" — Денис Повалій

А от син Повалій Денис до нової маминої роботи поки що не звик. Каже, що з нею тепер бачиться зовсім рідко і допомогти нічим не може.

"Вона у мене якось питала з приводу якогось законопроекту. Я кажу: "Мамо, я в цьому нічого не розумію. Потрібні юристи. Я не юрист. Навіщо?", - поділився молодий музикант.

Зараз ви читаєте новину «"Перші дні мене якась сила звідти виштовхувала" — Повалій про роботу в Раді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути