середа, 28 листопада 2012 06:40

"У нас могло б бути троє малюків, але ми згрішили..." - Таїсія Повалій

"У нас могло б бути троє малюків, але ми згрішили..." - Таїсія Повалій
Повалій ФОТО: art-donetsk.com

Українська співачка Таїсія Повалій відверто розповіла про власний аборт, почуття власності та про сурогатне материнство. "Пізні діти - ранні сироти. Ми розуміємо, що вже не молоді люди і намагаємося бути відповідальними. Можливо, у більш зрілому віці просто не буде сил і часу на виховання дитини. Треба все робити в свій час. Нам з Ігорем (ред. - Ліхута), Бог давав дітей, але в той час ми жили на квартирі і не знали, що нас чекає попереду. У нас могло б бути троє малюків, але ми згрішили... А зараз нам вже потрібні онуки," - каже зірка.

Сурогатне материнство Таїсія не розуміє, що вона проти того, щоб її дитини виносила інша жінка:

"Почуття власності у мене настільки розвинена, що уявити собі не можу, що мою дитину буде виношувати чужа жінка. Ні, звичайно, я буду любити цього малюка потім, але у мене будуть страшні ревнощі до чужої жінки. А ще я переживаю за те, що чоловік в цей момент буде розуміти, що не я ношу нашої дитини. Адже, вагітність - це той період, який зближує людей, робить їх щасливими. Малюк ще всередині, а сім'я розуміє, що скоро поповниться ще одним членом. Ці дев'ять місяців важливі для подружжя. Якщо у пари немає дітей - у них немає іншого виходу, окрім як звернутися до сурогатного материнства. А у нас з Ігорем троє на двох".

Зараз ви читаєте новину «"У нас могло б бути троє малюків, але ми згрішили..." - Таїсія Повалій ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути