середа, 07 серпня 2013 14:15

Періс Хілтон пограбували п'ять разів за рік: найгучніші "зіркові" крадіжки
13

Періс Хілтон
Ліндсі Лохан
Орландо Блум
Меган Фокс
Кім Кардаш’ян

У минулі вихідні світську левицю Періс Хілтон в черговий раз пограбували. За останні кілька років зловмисники зазіхнули на її майно вже всьоме.

Bigpicture.ru склав рейтинг найгучніших пограбуваннь зірок:

1. Періс Хілтон

Тільки в 2008-му році будинок Періс пограбували п'ять разів. Під час однієї з крадіжок крім готівки злодії винесли з апартаментів багатої спадкоємиці дизайнерський одяг і прикраси вартістю 2 мільйони доларів.

2. Ліндсі Лохан

У 2009-му році будинок Ліндсі Лохан на Голлівудських Холмах зламували двічі за три місяці. На щастя, одне пограбування пройшло невдало - зловмисників злякали. Але під час однієї з крадіжок з дому актриси винесли вміст сейфа, одяг і прикраси загальною сумою на 170 тисяч доларів.

3. Орландо Блум

Влітку 2009 року, коли Орландо поїхав у справах до Нью-Йорка, залишивши свій голлівудський особняк, 18-річна мешканка Лос-Анджелеса "полегшила" актора на пів-мільйона.

4. Меган Фокс

У 2009-му році пограбували і Меган Фокс. Інцидент стався, коли актриса та її бойфренд Браян Остін Грін були у від'їзді. Серед зниклих речей в основному був одяг акторів, зокрема, кілька десятків футболок Меган, а також пневматичний пістолет Браяна.

5. Кортні Кардаш'ян

У 2009-му році зловмисники не пожаліли і вагітну на той момент зірку реаліті-шоу Кортні Кардаш'ян. В результаті крадіжки грабіжники винесли тоді з її будинку коштовності і дизайнерські речі на загальну суму в 108 тисяч доларів.

6. Кірстен Данст

У 2007-му жертвою злодія стала Кірстен Данст. Злодії пробралися в апартаменти актриси в готелі SoHo Grand Hotel на Манхеттені, де актриса жила на момент зйомок чергового фільму. У момент пограбування її самої в номері не було. Здобиччю злочинців стали фірмові сумки, одна з яких коштує 13 тис. доларів, 2500 доларів готівкою, кредитки, документи, два цифрових фотоапаратів, стільниковий телефон і плеєр.

7. Кейт Мосс

У 2010-му році лондонську квартиру англійської моделі обікрали просто за її присутності. Більше того, під час крадіжки вдома була не тільки Кейт і її бойфренд, там також була і 59-річна мати моделі Лінда. В результаті пограбування зоряне сімейство позбулося трьох дорогих предметів мистецтва. Серед них був також портрет Мосс, зроблений андеграундним художником Бенксі. Вартість цієї картини оцінюється приблизно в 80 тис. фунтів стерлінгів.

8. Сімейство Бекхем

Не раз зазнавали крадіжок й інші британські знаменитості - зоряне сімейство Бекхем. Мати Вікторії, Жаклін Адамс, забила тривогу, після того, як зауважила, що речі Бекхемів, почали одна за одною з'являтися на онлайнових аукціонах. У результаті була виявлена ??пропажа дизайнерського одягу і прикрас на 5 мільйонів доларів. Головними підозрюваними стали домробітниці з бездоганною репутацією, які пропрацювали в будинку десять років. А в грудні 2007 року грабіжники "потягнули" речі співачки просто з гримерки. Тоді збитки склали кілька десятків тисяч доларів. Серед вкраденого були дві пари туфель по 11,5 тисяч доларів кожна і червона сукня Roberto Cavalli.

9. Ексл Роуз

На початку червня 2012 року року невідомі вкрали з гримерки лідера легендарної рок-групи Guns N 'Roses Ексла Роуза, який виступав з приватним концертом у Парижі, коштовності на суму в 200 тисяч доларів. Інцидент стався під час виступу рок-групи в Паризькому палаці спорту Берсі.

10. Моніка Беллуччі і Венсан Кассель

Поки відома актриса Моніка Беллуччі та її чоловік Венсан Кассель у травні 2009 року були у від'їзді, невідомі пограбували їхню паризьку квартиру. З апартаментів на сході французької столиці винесли коштовності, ноутбуки, паспорт Моніки та інші речі. Збиток у цілому склав 112 тисяч доларів.

11. Джуліанна Мур

Скандал навколо пограбування відомої голлівудської актриси розгорівся в травні 2012 - з її нью-йоркського будинку злодії винесли коштовності на кругленьку суму. Як заявила актриса, зникли 10 предметів розкоші, сім з яких від одного з її улюблених брендів Cartier. Серед вкрадених коштовностей - четверо наручних годинників Cartier вартістю 77,8 тис. дол., а також платиновий браслет з діамантами того ж бренду вартістю 33 тис.дол.

12. Кортні Лав

Скандальну Кортні обікрали в 2001 році. Інцидент стався в Канаді. Тоді з номера готелю, в якому зупинилася Лав, злодії винесли багато коштовностей: каблучки і ??діамантові браслети від залицяльників. Найбільшою втратою була, звичайно ж, обручка, яку свого часу подарував Кортні покійний лідер групи "Нірвана" Курт Кобейн.

13. Пограбування на Каннському фестивалі 2013

У травні цього року сталось скандальне пограбування - знаменитостей залишили без коштовностей. З номера готелю були викрадені ювелірні вироби фірми "Chopard". Прикраси призначалися для оренди акторам і актрисам на червону доріжку. Поліція оцінила викрадене в $1 млн.

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон пограбували п'ять разів за рік: найгучніші "зіркові" крадіжки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути