середа, 23 грудня 2020 07:26

Переможець "Холостячки" розповів про реакцію 12-річної доньки на його виграш

Переможець "Холостячки"  розповів про реакцію 12-річної доньки на його виграш
Під час фіналу шоу "Холостячка" українська актриса Ксенія Мішина вибрала сценариста студії "Квартал 95" Олександра Еллерта. Фото: stb

Переможець проєкту "Холостячка" Олександр Еллерт поділився своїми першими емоціями після перемоги на шоу. Зізнався, що перед фіналом він дуже нервував, репетирував свій текст.

А його донька 12-річна Еля була дуже рада його перемогою.

"Переживав сильно. Настільки сильно, що повторював текст, який вигадав. Боявся, що переставлю слова і все посиплеться. Це те, що хотів донести. Відповідно, кожне слово мало значення! Донька задоволена! Ми бачилися, зідзвонювалися, списувалися. Сказала: "Ура!", - розповів Олександр, передає stb.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фіналіст "Холостячки" прокоментував свою поразку

Також Еллерт зауважив, що вважає Олексія, з яким дійшов до фіналу "Холостячки", сильним конкурентом. Проте він "надто ідеальний, що є підозрілим".

У п'ятницю, 18 грудня, відбувся фінал шоу "Холостячка", де українська актриса Ксенія Мішина вибрала сценариста студії "Квартал 95" Олександра Еллерта. Другий фіналіст шоу - бізнесмен Олексій Тригубенко подякував за підтримку.  

Зараз ви читаєте новину «Переможець "Холостячки" розповів про реакцію 12-річної доньки на його виграш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути