неділя, 20 грудня 2020 11:26

Фіналіст "Холостячки" прокоментував свою поразку

Фіналіст "Холостячки" прокоментував свою поразку
Олексій Тригубенко прокоментував фінальне рішення Ксенії. Фото: Instagram

У п'ятницю відбувся фінал шоу "Холостячка", де українська актриса Ксенія Мішина вибрала сценариста студії "Квартал 95" Олександра Еллерта. Другий фіналіст шоу - бізнесмен Олексій Тригубенко прокоментував завершення шоу.

"Так. Це фінал! Вдячний за вашу підтримку, віру в мене і нашу з Ксенією загальну історію! Спасибі проекту "Холостячка" за те, що трапилося зі мною в 2020-м! За цей час я навчився приймати себе, розкриватися життя, в якому є почуття і яскраві емоції! Для мене відкрився новий світ, в якому я став щасливішим!" - написав у Instagram.

Підписники побажали йому зустріти свою любов та бажали щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коронавірус чи холостячка? Яке слово року обрав український Google

"Ви кращий!", "Я засмучена! Дуже шкода, що ти не виграв, але все твоє світле майбутнє попереду, бажаю знайти тобі гідну тобі дівчину", писали в Мережі.

"Так багато суперечок про те, яким має бути мій вибір. Серце чи розум, досвід минулого чи сміливість і надії на майбутнє, страхи чи довіра – вирішувати тільки мені. Чи страшно мені? Ні. Я не боюся жити, не боюся любити, не боюся довіряти",- написала холостячка

Зараз ви читаєте новину «Фіналіст "Холостячки" прокоментував свою поразку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути