Ексклюзиви
вівторок, 12 квітня 2011 13:53

Пенелопа Круз і Хав'єр Бардем вивели новонародженого сина на прогулянку
8

Пенелопа Круз і Хав'єр Бардем до останнього не поспішали ділитися з публікою подробицями народження свого первістка. Зіркова пара деякий час приховувала стать своєї новонародженої дитини, а про те, що новоспечені батьки назвали свого сина Лео, проговорився журналістам один з друзів акторської пари. Але тепер, схоже, прийшов кінець секретам: напередодні Пенелопа і Хав'єр вивели свого спадкоємця на прогулянку в один з парків Каліфорнії, де його і сфотографували папараці.

Перші ексклюзивні знімки малюка Круза (батьки вирішили дати синові прізвище Пенелопи) з'явилися в журналі US Magazine. Помітно, наскільки зоряна пара щаслива і як вони пишаються своїм первістком: і Хав'єр, і Пенелопа буквально світяться від щастя. Вони з ніжністю носили Лео на руках, підставляючи його личко променям весняного сонця. Двомісячний малюк ж не помічав нічого навколо: він просто спав, мирно посапуючи на руках у мами і тата.

Пенелопі після пологів досить швидко вдалося прийти у форму: вже через кілька тижнів після знаменної події вона з'явилась на церемонії вручення премії "Оскар". Так само швидко актриса повернулася і до роботи. На минулому тижні вона заклала іменну зірку на Алеї слави в Голлівуді.

А нещодавно стало відомо, що Круз знову зніметься у Вуді Аллена. Режисер уже оголосив про майбутні зйомки нового фільму в Римі, однак тема і назва картини поки не повідомляються. Попередньою спільною роботою Пенелопи і Вуді став фільм "Вікі, Крістіна, Барселона", знятий в 2008 році - ця стрічка не тільки принесла Пенелопі "Оскар", але й подарувала їй чоловіка: саме на зйомках цієї картини і розгорівся роман Круз і Бардема.

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Круз і Хав'єр Бардем вивели новонародженого сина на прогулянку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути