четвер, 24 лютого 2011 18:16

Материнство пішло Пенелопі Круз на користь

Останні тижні Пенелопа Круз практично не з'являється на публіці. Після народження первістка актриса весь свій час присвячує малюку Лео і рідко вибирається куди-небудь. Однак днями актрису спіймали папараці, коли вона поспішала у справах разом з чоловіком Хав'єром Бардемом.

Материнство однозначно пішло Пенелопі на користь, молода матуся просто розквітла.

Папараці зауважили, що у неї чудовий колір обличчя і дуже свіжий вигляд. Пенелопа вже практично позбулася животика, однак має тепер розкішні груди. Судячи з помітно збільшеного бюсту, Круз сама годує свого малюка і не бере приклад з багатьох голлівудських мам, котрі переводять новонароджених на штучне харчування задля стрункої фігури і світських тусівок. Актриса не раз говорила в інтерв'ю, що коли вона матиме малюком, то повністю розчиниться в материнстві і стане "божевільною іспанською матусею".

Зараз Пенелопа і Хав'єр зайняті клопотами з підготовки до майбутньої церемонії вручення премії "Оскар". Нагадаємо, золоті статуетки роздадуть вже зовсім скоро, 27 лютого. Подружжя не тільки будуть брати участь у проведенні церемонії, але й, цілком можливо, заберуть з собою одну з нагород: Хав'єр номінований на "Оскар" в категорії "Кращий актор" за свою роль у фільмі "Бьютіфул".

Зараз ви читаєте новину «Материнство пішло Пенелопі Круз на користь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути