четвер, 27 січня 2011 09:36

Пенелопа Крус народила Хав'єру Бардему дитину

Пенелопа Крус народила Хав'єру Бардему дитину

Знаменита голлівудська пара Пенелопа Крус та Хав'єр Бардем стали позавчора батьками. Первісток, стать і ім'я якого зоряна пара поки приховує від преси, з'явився на світ у той же день, коли Бардем був номінований на премію Американської кіноакадемії "Оскар" за кращу чоловічу роль.

Дитина народилася у всесвітньо відомому лос-анджелеському медичному центрі Cedars Sinai, де з'явилися на світ діти Мадонни, Сінді Кроуфорд, Міли Йовович, Крістіни Агілери, Сельма Хайєк, Кеті Холмс, Алсу, Дар'ї Жукової, Світлани Хоркіної, пише іспанська газета El Pais.

Лікарня Cedars Sinai, заснована єврейським бізнесменом Каспером Коеном в 1902 році, входить до десятки кращих медичних закладів планети. За деякими даними, народити дитину тут можуть тільки ті з заможних людей, хто має офіційно підтверджене єврейське коріння.

Пенелопа Крус і Хав'єр Бардем вперше зустрілися в 1992 році на зйомках фільму "Шинка, шинка", що став дебютом молодої іспанської актриси, і довгий час залишалися добрими друзями.

Їхні почуття спалахнули через 15 років, коли в 2007 році вони знову зустрілися на зйомках картини Вуді Аллена "Вікі, Крістіна, Барселона", за який Пенелопа отримала "Оскар" в номінації "Краща жіноча роль другого плану". Бардем став володарем "Оскара" роком раніше за фільм "Старим тут не місце".

У липні минулого року Крус і Бардем таємно від усіх одружилися. Скромна церемонія, де були присутні лише родичі та близькі друзі, відбулася на одному з Карибських островів.

NEWSru Israel

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус народила Хав'єру Бардему дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути