Ексклюзиви
середа, 14 липня 2010 09:17

Пенелопа Крус і Хав"єр Бардем одружилися на початку липня

Пенелопа Крус і Хав"єр Бардем одружилися на початку липня

Всесвітньо відома іспанська актриса Пенелопа Крус і лауреат Каннського кінофестивалю 2010 Хав"єр Бардем одружилися, повідомляє в середу агентство Ассошиейтед Прес з посиланням на заяву офіційного представника актриси АмандиСільверман.

Згідно з інформацією агентства, церемонія одруження двох зірок пройшла в будинку їхніх друзів на Багамських островах на початку липня. Відомо, що на своє весілля 36-річна Крус вдягла вбрання, створене для неї її давнім другом модельєром Джоном Гальяно.

Пенелопа Крус - іспанська актриса, володарка премії "Оскар" 2009 року за кращу жіночу роль другого плану у фільмі Вуді Аллена "Вікі Крістіна Барселона", відома насамперед за фільмами іспанського кінорежисера Педро Альмодовара.

Популярність до Крус прийшла в 1997 році, після зйомок фільмів "Жива плоть" і "Розплющ очі". У 1999 році Каннський фестиваль відкрився фільмом Педро Альмодовара з її участю "Все про мою матір", після чого актриса починає зніматися з відомими акторами, такими як Метт Деймон ("Неприборкні серця"), Джоні Депп ("Кокаїн"), Ніколас Кейдж ("Вибір капітана Кореллі"), Сальма Хайек ("Бандитки") і Том Круз ("Ванільне небо").

Продовжувач знаменитої іспанської акторської династії 41-річний Хав"єр Бардем також є лауреатом "Оскара" і "Золотого глобуса" за кращу чоловічу роль другого плану. У 2010 році журі 63-го Каннського кінофестивалю присудило Бардему приз за кращу чоловічу роль у фільмі "Красата" Алехандро Гонсалеса Іньярріту.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус і Хав"єр Бардем одружилися на початку липня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути