четвер, 29 жовтня 2009 15:51

Пенелопа Круз позувала у панчохах (ФОТО)
5

Зірковий акторський склад нового мюзиклу "Дев"ять" взяв участь у фотосесії для американського журналу Vogue, повідомляє Daily Mail.

У музичній кінострічці знялися оскароносні актриси Джуді Денч, Пенелопа Круз, Маріон Котіяр, Софі Лорен і Ніколь Кідман, а також актриса Кейт Хадсон, яка не має "Оскара". Головну чоловічу роль режисера-невдахи грає Данієль Дей-Льюїс.

Мюзикл стане кінодебютом учасниці гурту Black Eyed Peas співачки Ферджі (Стейсі Фергюсон).

Ретро-мюзикл "Дев"ять" являє собою екранізацію однойменної бродвейської постановки, зробленого за мотивами фільму Федеріко Фелліні "Вісім з половиною". Картина розповідає історію кінорежисера Гвідо Контіні (Guido Contini), що сильно нагадує самого Фелліні.

Гвідо Контіні перебував на межі нервового зриву через творчі невдачі і плутанини у відносинах з оточуючими його численними жінками. Режисером мюзиклу став Роб Маршалл (Rob Marshall). Реліз екранізації у Великій Британії відбудеться на Різдво, 25 грудня.


Вперше мюзикл "Дев"ять" був створений композитором і поетом Морі Йестоном (Maury Yeston) і Артуром Копітом (Arthur Kopit). Виставу глядачі побачили в 1982 році, пізніше творці отримали за нього п"ять нагород "Тоні" (Tony Awards). Остання бродвейська постановка мюзиклу, здійснена в 2003 році, з Антоніо Бандерасом (Antonio Banderas) в головній ролі, стала справжнім хітом.

Як повідомлялося раніше, відома акторка 35-річна Пенелопа Круз повідомила про свої заручини з іспанським актором, який має "Оскар" за роль у фільмі "Старим тут не місце"  Хав"єром Бардемом. Весілля відбудеться протягом найближчих кількох місяців.

За матеріалом: Вести, The DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Круз позувала у панчохах (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути