вівторок, 27 жовтня 2009 12:13

Джулія Робертс скупалася в морі з іспанським красенем (ФОТО)
5

Джулія Робертс купається в морі з іспанським актором Хав'єром Барденом
Джулія у перервах між сценами плескається у воді
Після купання актриса одягла сорочку і шорти
Джулія Робертс грає у фільмі, який є екранізацією автобіографічного роману Елізабет Гілберт під назвою "Їж, молись, кохай" ("Eat, Pray, Love").

Ця книжка, яка є протягом останніх місяців бестселером у Італії, Індії та Індонезії, розповідає історію жінки, яка вирушила після болісного розлучення в навколосвітню подорож.

Як зазначається у статті The DailyMail, спочатку вона їде в Італію, де осягає вершини кулінарної насолоди, потім прибуває у Індію, де молиться у храмі, і після цього доля приводить її в Південно-Східну Азію, де в морській безодні її чекає кохання.

Зйомки тривають у трьох країнах протягом кількох місяців, а вихід фільму анонсовано на 2011 рік.

Коли Джулія Робертс знімалася в Індії, 41-річну актрису охороняли сотні поліцейських і охоронців. Але негаразди спіткали знімальну групу у Індонезії. Кіношники прибули на острів Балі, а їх вже чекали десятки розлючених місцевих селян, повідомляє The DailyMail.

Люди вимагали заплатити їм на користування їх територією - місцева громада вважала, що має право отримати 32 тисячі доларів.

За словами представника місцевої влади, знімальна група приїхала на 20 вантажівках, чим розсердила селян. Крім того, кіношники з"явилися раніше, ніж передбачено договором.

"Вони заявляли про початок роботи 10 листопада, натомість прибули ще в жовтні", - сказав місцевий чиновник Тйокорда Ока Арта Ардана Сукаваті (Tjokorda Oka Artha Ardana Sukawati).

Красеня із острова Балі, в якого закохується героїня Робертс, грає іспанський актор Хав"єр Бардем, який отримав нагороду "Оскар" за роль у фільмі "Старим тут не місце".

Переклад Gazeta.ua за матеріалом The DailyMail

Зараз ви читаєте новину «Джулія Робертс скупалася в морі з іспанським красенем (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути