субота, 02 квітня 2011 19:12

У Пенелопи Крус з'явилася іменна зірка на Алеї Слави у Голлівуді

У Пенелопи Крус з'явилася іменна зірка на Алеї Слави у Голлівуді

Іспанська акторка Пенелопа Крус отримала власну іменну зірку на Алеї Слави у Голівуді. Підтримати знаменитість прибув її чоловік Хав'єр Бардем та колега Джонні Депп.

"Хочу сказати, що вона, перш за все, прекрасна і чарівна жінка. Абсолютно феноменальна матуся, мені пощастило бути свідком її перших днів, і це просто неймовірно. А ще Пенелопа - вірна і щира, вона друг про якого мріє кожен", - сказав актор Джонні Депп.

Після палких обійм Пенелопа подякувала усім за честь і свято. Зазначимо, до Крус на славнозвісній алеї не було жодного імені іспанської акторки.

"Як іспанка, я дуже вдячна цій країні. Сьогодні дуже особливий день, я запам'ятаю його назавжди. Кожного разу, дивлячись на цю зірку, я згадуватиму імена тих людей, які допомогли моїм мріям здійснитися", - заявила акторка Пенелопа Крус.

На Алеї Слави у Голлівуді Зірка "оскароносної" Пенелопи Крус розмістилася під номером 2436. Нагадаємо, акторка здобула популярність завдяки фільмам знаменитого режисера Педро Альмодовара. Найвідомішими роботами зірки є картини "Кокаїн", "Бандитки", "Ванільне небо" та "Вікі Крістіна Барселона".

Нагадаємо, нещодавно пара Крус та Хав'єр Бардем здобула ще одну роль - соціальну, стала батьками малюка на ім'я Лео Енсінас Крус.

Зараз ви читаєте новину «У Пенелопи Крус з'явилася іменна зірка на Алеї Слави у Голлівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути