Ексклюзиви
пʼятниця, 01 квітня 2011 12:06

Пенелопа Крус для Саакашвілі та кобила-художниця: рейтинг смішних новин

Пенелопа Крус для Саакашвілі та кобила-художниця: рейтинг смішних новин

До Дня сміху РИА "Новости" склав рейтинг найбільш, з точки зору редакції, курйозних новин року.

1. Друкарська помилка з королівським розмахом

Китайська фірма, що випускає сувеніри, розробила до майбутнього весілля принца Вільяма і Кейт Міддлтон подарункову чашку, проте на ній був зображений зовсім не принц Вільям, а його брат - принц Гаррі.

Залишається загадкою, чи було це помилкою компанії, або їхнім жартом. Тим не менш, придбати даний сувенір з портретами принца Гаррі (під фотографією написано, що на ній зображений Вільям) і Кейт Міддлтон бажаючі можуть всього за 9 фунтів 99 пенсів (близько 11 євро).

2. Законослухняний вихованець

Столичний суд одного з найбільш "мініатюрних" штатів США Массачусетс впевнений, що ніщо не може перешкодити по-справжньому сумлінному і законослухняному громадянину країни виконати свій обов'язок і виступити в якості присяжного, навіть якщо він - кіт на кличку Сал Еспозіто.

Плутанина, на думку господарів кота, Гайя та Анни Еспозіто, виникла після того, як сім'я зареєструвала тварину під час останнього перепису населення в США в якості "вихованця".

Через деякий час, на початку січня 2010 року, сім'я отримала повістку на ім'я Сала Еспозіто про необхідність йому виконати його громадянський обов'язок і виступити в суді в якості присяжного. Недовго думаючи, Анна і Гай подали заяву з вимогою виключити їхнього кота зі списку, але суд визнав причину неволодіння англійською мовою недостатньою і прохання відхилив.

3. Коханню всі гілочки покірні

47-річний британець Енді Парк вирішив одружитися з різдвяною ялинкою. Він заявив: "Деякі одружуються зі своїми улюбленцями - домашніми тваринами, так чому ж я не можу одружитися з ялинкою, якщо я її люблю?". Серйозність намірів чоловіка підтвердила куплена ним обручка.

"Щоправда, я поки не знаю, на яку гілку я її вдягну", - сказав Парк.

Єдину складність для Енді Парка представляв пошук вікарія, який би здійснив церемонію.

4. Іграшки розуму

Гамбурзька компанія Paraplush взялася реалізувати своєрідний проект 36-річного Мартіна Кіттштейнера, який створив м'яких звірят, які страждають на гостру форму депресії та інші психічні порушення.

У набір хворих іграшок входить п'ять "пацієнтів", серед яких черепаха Dub з важкою депресією, змія Sly, яку переслідують страшні галюцинації, овечка Dolly з роздвоєнням особистості і крокодил, який страждає на незрозумілу боязнь води. За словами Мартіна Кіттштейнера, такі м'які іграшки можуть допомогти і деяким дорослим.

5. Про музичні смаки не сперечаються

13-річному школяру Вальтеру Ейкрему, який живе в комуні Реккеста у Норвегії, вдалося уникнути нападу вовків завдяки мелодії у стилі важкого металу. У понеділок, 17 січня, коли підліток йшов додому після школи, йому перегородили дорогу чотири вовки.

Не розгубившись, Вальтер дістав з кишені свій мобільний телефон, вибрав в плеєрі музичну композицію американської треш-метал групи Megadeth і, зробивши, звук на всю гучність, направив його просто на вовків. Хижаки кинулися урозсип при перших же звуках цієї мелодії. Потім вовки повернулися і догнали Вальтера вже на ганку будинку, але після чергової порції важкого металу негайно втікли.

6. Чого хоче Пенелопа Крус

Перекладач президента Грузії Михайла Саакашвілі переплутав командувача силами США і НАТО в Афганістані генерала Девіда Петреуса з відомою актрисою Пенелопою Крус. Про це розповів сам Саакашвілі.

"Нещодавно слухав синхронний переклад свого виступу по телевізору. Кажу, що генералові Петреусу подобаються грузинські військові - я кажу про керівника командування НАТО в Афганістані, а перекладач перекладає, що Пенелопа Крус дуже хоче грузинських військових", - розповів президент Грузії.

7. Керуючий будинком - друг людини

Жителі престижного кондомініуму Хілбрук-Тол-Оакс в околицях Вашингтону одноголосно обрали головою свого правління собаку.

Ім'я свого тер'єра вніс до списку кандидатів колишній глава кондомініуму Марк Кроуфорд, який більше не міг висуватися на головну посаду цього некомерційного об'єднання. Інших бажаючих стати біля керма громадської будинкової ради та поставити свою кандидатуру на голосування не знайшлося. У результаті тер'єр Беата стала главою кондомініуму, а Кроуфорд, який водить пса на повідку, - її заступником.

8. Розіграш в особливо великому розмірі

Невідомий чоловік, представившись помічником відомого музиканта Боба Ділана, замовив 178 величезних піц з делікатесною начинкою. Однак замовлення на суму 3 900 доларів так і не було оплачене.

Увечері 20 листопада 2010 чоловік зробив замовлення в піцерії "Антоніо" в місті Амхерст, штат Массачусетс, пред'явивши контрамарку з концерту Боба Ділана, який відбувся цього ж дня. Він додав, що така велика кількість піц потрібна для вечірки на честь закінчення виступу музиканта. Зловмисник також пообіцяв заплатити велику суму чайових. Щоб виконати замовлення в строк, співробітникам закусочної довелося без перерви працювати до 5.30 ранку наступного дня.

9. Дарованій козі в зуби не дивляться

Козу на прізвисько "Жоель" отримав у подарунок діючий прем'єр-міністр Бельгії Ів Летерм, якому 6 жовтня 2010 виповнилося 50 років. Ювіляр пообіцяв представникам парку для тварин Bellewaerde, звідки йому доставили "слухняну і доброзичливу до дітей" козу, створити для неї комфортні умови. На присадибній ділянці в місті Іпр у глави кабінету міністрів вже проживають дві кози.

10. Талановита кобила

Арабська кобила на кличку Марчіба малює картини, затиснувши пензлик у зубах. За словами господині, тварина займається творчістю більше року. За цей час вона намалювала вже 30 картин. У хорошому настрої Марчіба подовгу може не відходити від полотна. Власниця кобили Божена Врона переконана, малюнки її улюблениці не просто безглузді каракулі, а "таємні послання арабських коней, які володіють магічними якостями". Талант десятирічної художниці оцінили і місцеві мистецтвознавці. Вони простежили в картинах Марчіби її власний упізнаваний стиль.

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус для Саакашвілі та кобила-художниця: рейтинг смішних новин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути