четвер, 17 березня 2011 14:55

Виробник сувенірів заручив принца Гаррі з нареченою його брата
7

Фірма Guandong Enterprises, що займається виробництвом сувенірів, випустила кухлі до майбутнього весілля британського принца Вільяма і його коханої Кейт Міддлтон. Однак замість портрета Вільяма на сувенірній серії було розміщено зображення його брата, принца Гарі.

На сайті компанії вказано, що при виробництві фарфорового вироба фірма не консультувалася ані з Вільямом, ані з Міддлтон, ані з ким-небудь з кухлях королівської сім'ї. Залишається не ясним, чи було поява портрета Гаррі на гуртках помилкою або жартом компанії.

Так чи інакше, в даний час кухоль з портретами Кейт Міддлтон і принца Гаррі (під фотографією написано, що на ній зображений Вільям) доступна до замовлення на сайті Guandong Enterprises. Вартість сувеніру становить 9 фунтів 99 пенсів (близько 11 євро).

Різноманітна сувенірна продукція із зображенням майбутніх молодят почала надходити в продаж по всьому світу незабаром після того, як 30-річний Вільям і його кохана оголосили про свої заручини. Весілля принца і його обраниці призначене на 29 квітня 2011 року. Святкування пройде в Вестмінстерському абатстві.

Зараз ви читаєте новину «Виробник сувенірів заручив принца Гаррі з нареченою його брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути