Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2013 10:11

Пенелопа Крус вагітна другою дитиною

Пенелопа Крус вагітна другою дитиною
Лікарі рекомендують актрисі утримуватися від тривалих перельотів Фото: topnews.ru

Зоряна іспанська пара Пенелопа Крус - Хав'єр Бардем вирішили не тягнути із створенням великої і дружної сім'ї. У подружжя зростає дворічний синочок Лео, і незабаром у хлопчика з'явиться братик чи сестричка. Про це офіційно повідомив представник актриси.

Чутки про цікавий стан Пенелопи активно циркулювали з середини минулого року. Але офіційно підтверджена інформація тільки зараз.

Пе і Хав'єр шалено щасливі, проте поки воліють зберігати приватність і не з'являтися на публіці. Так, представник актриси уточнив, що Крус не з'явиться на церемонії вручення премій "Гойя", що щорічно проводиться Іспанської академією кінематографічних мистецтв і наук. Захід запланований на 17 лютого, і Пе номінована в категорії "Краща актриса", але, враховуючи цікавий стан зірки, лікарі поки порекомендували їй утриматися від тривалих перельотів.

Нагадаємо, Крус і Бардем одружилися в липні 2010 року в ході приватної церемонії.

Раніше 38-річна Крус не раз говорила, що має намір створити велику сім'ю з коханим і що материнство помітно змінило її життя. "Ви відчуваєте величезну любов з першої ж секунди. Це приголомшливий, незабутній досвід. За одну секунду ви змінюєтеся повністю. Природа дуже мудра - вона дає нам дев'ять місяців для підготовки, але в той момент, коли ви бачите личко малюка, ви змінюєтеся назавжди".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Пенелопа Крус продемонструвала стрункі ноги в рекламі сумок

Зірка також підкреслювала, що буде всіма силами захищати своїх спадкоємців від преси і папараці. "Я хочу, щоб мій син і інші діти, якщо вони народяться, росли в нормальній, максимально приватній обстановці. Та обставина, що Хав'єр і я вибрали публічну роботу, нікому не дає права втручатися в наше особисте життя і життя наших дітей".

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус вагітна другою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути