Ексклюзиви
понеділок, 17 вересня 2012 12:34

Пенелопа Крус змусила пліткувати про свою вагітність

Напередодні на кінофестивалі в Торонто Пенелопа Крус представила свій новий фільм "Народжений двічі". В ніжно-рожевому вбранні з витонченою драпіровкою Пенелопа виглядала чудово. Але пліткарі ніяк не можуть зрозуміти, вагітна актриса чи це тільки так здається?

На прем'єру Крус приїхала в компанії своїх колег Еміль Хірш, Саадет Аксою і П'єтро Кастеллітто. Фільм "Народжений двічі" виходить в американський прокат на початку листопада і розповідає про овдовілу жінку, яка їде зі своїм сином-підлітком в Сараєво. Показати місце, де загинув його батько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У фільмі Вуді Аллена Панелопа Крус зіграла елітну повію

Пенелопа знімалася у головній жіночій ролі. І на думку кінокритиків, зіграла гідно. "Я прекрасно розумію почуття своєї героїні, - розповідала актриса. - Адже я сама мати".

Тим часом у пресі ходять чутки, що зірка готується стати матір'ю вдруге. Але сукня з драпіровкою дещо збила світських оглядачів з пантелику. Чи то знаменитість намагалася приховати округлу лінію талії, чи то й приховувати-то, власне, нічого. Сама Пенелопа плітки за звичкою не коментує. Її чоловік Хав'єр Бардем, як і личить істинному іспанцеві, теж зберігає горде мовчання.

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус змусила пліткувати про свою вагітність». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути