Ексклюзиви
пʼятниця, 03 лютого 2012 15:07

Пенелопа Крус не стала роздягатися заради тварин

 

Днями фотографія відомої іспанської актриси Пенелопи Крус із закликом не купувати хутряні вироби з'явилася на величезному рекламному щиті біля Пенсільванського вокзалу в Нью-Йорку. Пенелопа запропонувала "облити хутро холодним душем".

Крус долучилася до зірок, які раніше брали участь в анти-хутряних акціях PETA. Головною ідеєю цієї соціальної реклами є гасло "Краще ходити голою, ніж в хутрі". Однак, на відміну від своїх колег, Пенелопа Крус не стала привертати увагу до проблеми вбивства тварин за допомогою "голої фотосесії". На постері - лише її обличчя крупним планом і частина оголеного плеча.

Пенелопа Крус не раз лідирувала в списках добре одягнених знаменитостей, але ніколи її не бачили в одязі з натурального хутра.

Для акцій PETA в різний час позували такі знаменитості, як Лора Вандервурт, Анджела Сіммонс, Келлі Брук, Одріна Патрідж, Шира Віленські, Хлоя Кардаш'ян, Аманда Бірд, Дженна Джеймсон, Діта фон Тіз, Саша Грей, Єва Мендес, Памела Андерсон, Денніс Родман, Рон Джеремі, Розелін Санчес і Олівія Мунн.

Для рекламних кампаній цієї правозахисної організації також позували моделі Мішель Менхарт, Джоанна Крупа, Сади Фрост, Крісті Терлінгтон, Джамелія, Санді, Доро Перш, Віола Мобіус, Олівія Джонс, Дженні Хабек, Шарлотта Росс, Імоген Бейлі, Алісія Сільверстоун, дівочий ансамбль Danity Kane та багато інших.

Зараз ви читаєте новину «Пенелопа Крус не стала роздягатися заради тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути