вівторок, 21 грудня 2021 17:17

Педан розкрив, як обрати ідеальний новорічний подарунок для дитини
3

Телеведучий 39-річний Олександр Педан поділився, як обирає новорічні подарунки для рідних. Він із дружиною Інною виховує двох дітей: 16-річну Валерію та 4-річного Маріка.

Ведучий "Нового каналу" розповів, що син "зірвав куш", бо спочатку "святкує День святого Миколая, потім день народження, Новий рік і Різдво". 26 грудня хлопець святкуватиме 5-річчя.

"Він відповідальний, усім пише wish-листи (листи з побажаннями й варіантами подарунків. - Gazeta.ua). Крута тема. Ми зробили розсилання друзям, і вони нам були вдячні. Це раціонально. Навіщо купувати те, чим дитина не гратиме, або те, що вже є?", - сказав Педан.

Листа Діду Морозу хлопець теж писатиме.

Ведучий Олександр Педан поділився новорічними лайфхаками для батьків
Фото: instagram.com/pedanos
Ведучий Олександр Педан поділився новорічними лайфхаками для батьків
Ведучий Олександр Педан поділився новорічними лайфхаками для батьків

"Точніше, ми писатимемо разом, і він щось там намалює. До речі, кумедно, що син цього року "розвів" нас на ще один подарунок, бо сказав: "Я напишу листа Діду Морозу, але буде ще один секретний подарунок від батьків". Одне з побажань малого - це Lego, яке ми складаємо разом", - зазначив він.

Родина Педанів святкуватиме 5-річний ювілей Маріка 3-4 дні в різних компаніях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До Всесвітнього дня доброти: Притула й Педан зізналися, що їх розчулює

"Найголовніше свято буде з розвагами для дітей. З огляду на те, що син ходить на танці, то може бути ще мінідискотека. Його день народження - класний привід побачитися з друзями й кумами. Останні три місяці випав із життя з такою кількістю знімань і роботи, тож хочеться провести час із ними", - зізнався ведучий.

Ведучий Олександр Педан відсвяткував із дружиною Інною 18-ту річницю весілля. Чоловік опублікував ніжні спільні фото. Також дав поради в стосунках. Він розповів, як пережити кризові періоди.

Зараз ви читаєте новину «Педан розкрив, як обрати ідеальний новорічний подарунок для дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути