вівторок, 22 листопада 2022 21:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Папа Римський живе у бульбашці – Тополя

Папа Римський живе у бульбашці – Тополя
Раніше Папа Римський Франциск назвав народ країни-агресорки Російської Федерації "гуманістами". Фото: East News

Вокаліст гурту "Антитіла", волонтер і парамедик Збройних сил України Тарас Тополя сказав, що думає про американського мільярдера Ілона Маска і Папу Римського Франциска.

Обидва перебувають у інформаційних бульбашках. Про це Тополя сказав в інтерв'ю "Факти ICTV".

"Я схиляюся до того, що його позиція лояльності до росіян теж пов'язана з його оточенням, з бульбашкою, в якій він живе і не розуміє до кінця, що відбувається в Україні", – сказав музикант про Франциска.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: До переляканого Путіна прийшов єнот – меми тижня

Щодо Маска, то Тополя сказав, що "він теж у своїй бульбашці".

"Ймовірно, що в цій бульбашці є російська пропаганда з її страшилками і шантажем. А Маск людина бізнесу, його бізнес теж певним чином залежить від ринку, від ситуації у світі",
– зазначив музикант.

Тополя назвав кілька версій.

Перша – що в той період Маск купував Twitter і "хтось зацікавлений йому міг докинути фінансів на це".

Друга – що на нього впливає кохана жінка чи близьке сімейне оточення.

"Не один уже був приклад, коли якісь американські експерти несуть єресь щодо війни в Україні, виправдовуючи росіян, а потім виявляється, що дружина в чолов'яги – росіянка",
– сказав Тополя.

У серпні Франциск назвав доньку "ідеолога Путіна" Олександра Дугіна, українофобку Дар'ю, яка померла під час вибуху автомобіля в Підмосков'ї, "бідолашною дівчиною". "За війну платять невинні", – заявив.

Цього місяця Франциск заявив, що не вірить у жорстокість російського народу і назвав росіян "великим народом". Заявив, що "дуже цінує російський гуманізм".

У жовтні Маск написав "формулу закінчення війни в Україні" й заявив віддати Крим Росії. Після цього дістав потужну критику. Американського мільярдера розкритикував і колишній посол України в Німеччині Андрій Мельник. На допис Маска відповів президент України Володимир Зеленський.

Акції американської компанії Tesla, власником якої є Макс, втратили майже 9% вартості. Згодом бізнесмен написав Зеленському, що сильно підтримує Україну.

Зараз ви читаєте новину «Папа Римський живе у бульбашці – Тополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути