Ексклюзиви
понеділок, 25 жовтня 2010 11:04

Памелу Андерсон розділили на шматочки (ФОТО)

Акторка і модель Памела Андерсон презентувала в лондонському Ковент-Гардені новий плакат PETA - організації з захисту прав тварин.

Памела зображена на плакаті в бікіні, а тіло зірки розділили на пунктири, аналогічні тим, що ділять на шматки яловичу тушу на схемі оброблення. Слоган відповідний: "У всіх тварин однакові частини тіла. Май серце - стань вегетаріанцем ".

"Найбільша проблема в тому, що я хотіла б говорити про жорстокість, яка відбувається через те, що тварин ведуть на забій", - заявила Памела Андерсон, похваливши Лондон як одинє з найбільш вегетаріанських міст в світі.

Взагалі-то, зірка прилетіла до Великої Британії для участі в різдвяному проекті місцевої версії телешоу "Танці з зірками". Але в якийсь момент організатори вирішили, що в ньому будуть задіяні тільки британські знаменитості, але засмучена Памела Андерсон все одно сподівається взяти участь в проекті.

Також днями засновник "Плейбоя" Хью Хефнер повідомив у Twitterі, що Андерсон знову з'явиться в січневому номері журналу. Фотосесія в басейні буде навіяна "Солодкої життям" Фелліні. Це буде вже 13-та обкладинка з Андерсон за 21 рік.

Нагадаємо, що раніше Памела Андерсон вирішила відмовитися від співпраці з чоловічими виданнями через своїх синів. За словами моделі, над її дітьми постійно жартують і сміються через те, що вона прославилася завдяки відвертим зйомкам.

kp.ru

Зараз ви читаєте новину «Памелу Андерсон розділили на шматочки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути