Ексклюзиви
понеділок, 08 листопада 2010 16:13

Памела Андерсон в Ізраїлі врізалася в стовп (ФОТО)
6

Американська акторка і топ-модель Памела Андерсон прилетіла в Ізраїль в якості члена журі конкурсу "Танцюємо з зірками". В тель-авівському готелі "Дан" пройшла зустріч Памели з журналістами.

Після прес-конференції зірка повинна була їхати на зустріч з учасниками шоу "Танцюємо з зірками", проте її чекала неприємність. Чорний автомобіль BMW, в якому їхала Андерсон, врізався в бетонний стовп. Водій машини та очевидці пригоди були налякані кількістю диму, що огорнув автомобіль. Проте в результаті аварії ніхто не постраждав.

Памелу Андерсон, яка не втратила сили духу, дбайливо посадили в білий пікап.

Після зустрічі з учасниками шоу Андерсон, що не втратила апетиту через ДТП, повечеряла у ресторані готелю.На її столі були тільки вегетаріанські страви. Увечері Памела, у супроводі охоронців, відвідала Єрусалим і близько півгодини стояла біля Стіни плачу. У світлому плащі і сірій шалі, яка ховала не тільки її біляве волосся, а й частину обличчя, Андерсон виглядала скромно, але шанувальники впізнавали її і в такому вбранні.

Нагадаємо, нещодавно Памела Андерсон презентувала в лондонському Ковент-Гардені новий плакат PETA - організації з захисту прав тварин. Акторка зображена  в бікіні, а тіло зірки розділили на пунктири, аналогічні тим, що ділять на шматки яловичу тушу на схемі оброблення.

Mako.co.il.

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон в Ізраїлі врізалася в стовп (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути