понеділок, 27 вересня 2010 10:16

Памела Андерсон відмовилася роздягатися для чоловічих журналів через синів

Памела Андерсон відмовилася роздягатися для чоловічих журналів через синів

Американська актриса і фотомодель, зірка Playboy Памела Андерсон більше не братиме участь у відвертих фотосесіях для чоловічих журналів. Про це вона оголосила під час вечірки журналу Playboy, що пройшла в Бухаресті.

У бесіді з румунськими журналістами Андерсон пояснила, що вирішила відмовитися від співпраці з чоловічими виданнями перш за все через своїх синів. За словами моделі, над її дітьми постійно жартують і сміються через те, що вона прославилася завдяки відвертим зйомкам.

"Я більше не робитиму нічого подібного. Врешті-решт, зараз є безліч красивих дівчат, які можуть впоратись зі зйомками набагато краще за мене. А мене зараз цікавлять зовсім інші речі. Я хочу проводити більше часу в Канаді, поряд з тваринами, з моїми котами і собаками", - сказала 43-річна Андерсон.

Андерсон є найвідомішою моделлю, котра позувала в оголеному вигляді. Вона є рекордсменкою за кількістю появ на обкладинці Playboy, з яким вона співпрацювала з 1989 року.

В даний час Андерсон в основному займається добродійною діяльністю, пов"язаною із захистом тварин, - модель відома як активістка організації PETA (Люди за етичне поводження з тваринами). В рамках цієї діяльності вона неодноразово знімалася голою.

Відзначимо, що на початку вересня цього року Андерсон відвідала Київ - вона увійшла до складу журі національного конкурсу краси "Міс Україна-2010", фінал якого відбувся 4 вересня.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Памела Андерсон відмовилася роздягатися для чоловічих журналів через синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути