Ексклюзиви
понеділок, 17 грудня 2012 09:18

Орландо Блум і Міранда Керр стали жити окремо

Орландо Блум і Міранда Керр стали жити окремо
У подружжя проблеми у стосунках

Британський актор Орландо Блум та його дружина модель Міранда Керр вже деякий час живуть окремо. Кожен з них намагається вирішити для себе, що він збирається робити далі.

"На даний момент вони не разом. Вони живуть окремо", - заявило джерело з оточення пари. За його словами, "ніхто з них не хоче надмірно драматизувати ситуацію".

"Але в той же час очевидно, що у них залишилося дуже мало спільного. Орландо постійно зайнятий роботою, а Міранда присвячує весь свій час дитині. Їхні стосунки вже не ті, що раніше", - підкреслило джерело.

Чутки про те, що у стосунках Міранди Керр та Орландо Блума не все гладко, з'явилися на початку грудня. Тоді ангел Victoria's Secret була кілька разів помічена без обручки.

Нагадаємо, 35-річний Орландо Блум і 29-річна Міранда Керр почали зустрічатися в 2007 році, а влітку 2010 року вони зіграли весілля. Скромна церемонія пройшла в Лос-Анджелесі. Після чого закохані відразу ж відправилися в медовий місяць на один з островів у Карибському морі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міранда Керр у декреті заробила чотири мільйони доларів

У січні минулого року в подружжя народився первісток на ім'я Флінн Блум. Через місяць після весілля, в серпні, зірка трилогії "Володар кілець" і "Пірати Карибського моря" і ангел Victoria's secrets оголосили, що чекають на дитину.

Міранда поділилася, що хотіла б стати власницею ферми з городом і народити там купу дітлахів. Сам Орландо розповів, що, дізнавшись про вагітність подруги, був приголомшений від щастя.

Зараз ви читаєте новину «Орландо Блум і Міранда Керр стали жити окремо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути