середа, 09 жовтня 2019 23:13

Оля Полякова розкриє секрет свого успіху

Оля Полякова розкриє секрет свого успіху
Авторський курс Полякова розпочинає 28 жовтня. Фото: прес-служба

Співачка Оля Полякова вирішила приміряти нову роль - коуча. Найближчим часом знаменитість представить авторський курс. Це буде перший подібний досвід співачки.

Програма, розроблена Полякової спільно з кращими українськими психологами і методистами, буде проходити у формі 30-денного онлайн-марафону. Учасники будуть отримувати завдання від співачки раз на 3 дні. Їх виконання виробить корисні звички, навчить ставити і досягати бажаної мети, знаходити баланс між кар'єрою і особистим життям, допоможе розібратися в розумінні себе і своїх бажань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полякова показала рідкісне фото з чоловіком

Додатковий бонус - втілення мрії одного з учасників. Серед "марафонців", які успішно пройдуть програму, Оля Полякова розіграє цінні призи, головний з яких - подорож до Парижа.

"Друзі, ви регулярно мені пишете слова подяки, що я вас надихаю, і задаєте мені в особисті повідомлення сотні питань і просите поради. На жаль, немає можливості всім відповісти. Але у мене досить давно зріє ідея ділитися своїми знаннями та досвідом, який я придбала в своєму житті. Мені є, що сказати, і я знаю, як допомогти в ваших життєвих ситуаціях. Дуже давно про це міркую. Давно хочу проявити себе в ролі лектора. Зараз розумію, що дозріла", - написала співачка на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно Оля Полякова стала першою артисткою в Україні, яка зібрала стадіон. Концерт у Львові став найчисельнішим в рамках всеукраїнського туру співачки, що охопив понад 60 міст.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова розкриє секрет свого успіху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути