вівторок, 10 вересня 2019 17:45

Оля Полякова поміняється тілами з DZIDZIO

  Полякова зніметься у новій комедії. Фото: СТБ
Полякова зніметься у новій комедії. Фото: СТБ

В рамках підготовки до концерту "Королева ночі" на стадіоні "Арена Львів" Оля Полякова відвідала вечірнє шоу "Все включено" на радіо "FM Галичина" у Львові. Під час ефіру співачка назвала ім'я зоряного партнера, який зіграє з нею в кінокомедії "Зірки по обміну".

Фільм вийде на широкий екран в 2020 році і буде представлений Поляковою спільно з українською компанією Kinorob. Цей фільм стане першим проектом продюсерського дебюту співачки. Режисером картини виступить Олексій Даруга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Золото й корона: Оля Полякова створила колекцію одягу з Андре Таном

"У цьому році ми починаємо зйомки. Трохи спойлерну: дві зірки шоу-бізнесу, чоловік і жінка, які помінялися тілами, борються за головну нагороду, але після обміну тілами вони будуть робити все, щоб ніхто з них не отримав цю нагороду. Не на життя, а на смерть буде боротьба. Ще ніколи не називала ім'я, хоч все і запитують, хто буде зірковим партнером. Це буде DZIDZIO, саме з ним ми поміняємося тілами", - розповіла в ефірі Оля Полякова.

Акторський дебют Полякової відбувся у січні 2018 року в рамках першої секс-комедії "Свінгери". За підсумком прокату картина стала найкасовішою україномовною комедією. Також співачка знялась у продовженні "Свінгери-2".

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова поміняється тілами з DZIDZIO». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути