Ексклюзиви
пʼятниця, 21 квітня 2017 13:41

Ольга Горбачова представила відвертий кліп про жіночий оргазм

Ольга Горбачова представила відвертий кліп про жіночий оргазм
Ольга Горбачова Фото: Соціальні мережі

У мережі з'явився новий кліп "ПОВЕЗЛО" Ольги Горбачової, де артистка розповідає, чому це науково-популярне відео зменшить кількість розлучень в країні.

За результатами соціологічних досліджень на 4 місці серед причин розлучень знаходиться сексуальна дисгармонія, а 12 % подружжя і зовсім сплять окремо, кожен у своєму ліжку. Це не сприяє побудові гармонійних і щасливих стосунків у сім'ї, і кількість розлучень з року в рік збільшується. На думку Ольги, це лише підтверджує необхідність сексуальної освіти.

"Всі ми спостерігали різні етапи" сексуальних революцій ": коли сексу взагалі не було, і коли ця тема стала головною у всіх ЗМІ країни. Але глибинну суть взаємодії чоловіки й жінки на цьому рівні все упускають. Зараз прийшов час говорити про секс інтелектуально", - розповідає Ольга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Горбачова навчає сексуальним практикам українок

Ольга Горбачова запросила для зйомок в кліпі засновницю мережі Центрів жіночого розвитку Woman Insight і онлайн-платформи Sexeducation Світлану Керимову, яка поділитися практичними рекомендаціями про те, як жінці розкрити свою чуттєвість.

"Дуже важливо поставитися до знань в цій сфері усвідомлено, почати їх практикувати, і тоді ви дуже скоро помітите наскільки яскравими стають ваші відносини з партнером. Наприклад, всі ми не раз чули, що жінки люблять вухами. В цьому і є моя перша і проста порада - необхідно стимулювати їх перед любовної грою ", - ділиться Світлана.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова представила відвертий кліп про жіночий оргазм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути