вівторок, 18 квітня 2017 16:06

Ольга Горбачова навчає сексуальним практикам українок
6

Кадри з відео Горбачової
Фото: Прес-служба
Кадри з відео Горбачової
Кадри з відео Горбачової
Кадри з відео Горбачової
Кадри з відео Горбачової

Співачка Ольга Горбачова скоро представить глядачам новий кліп в унікальному форматі. Співачка заговорила на досить відверту і резонансну тему.

Нова відеоробота артистки створена в жанрі - науково-популярне музичне відео, в якому Ольга Горбачова вирішила наочно показати, наскільки важливу роль в сім'ї відіграє задоволення бажань жінки в інтимних відносинах.

За статистикою жінки набагато рідше за чоловіків відчувають оргазм -тільки 29 % завжди відчувають сексуальне задоволення. При цьому кількість чоловіків, які завжди відчувають оргазм, становить 75 %.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ольга Горбачова подякувала Ірині Білик за чоловіка

Вправи в кліпі Ольги Горбачової розкривають секрет того, як жінці залишатися завжди бажаною для свого чоловіка і навчитися отримувати задоволення.

Зйомки проходили в спекотних і вологих тропіках. Це лише посилювало пікантний посил навчального відео на авторську пісню співачки "Пощастило". Саме цей трек став наступним синглом альбому , який недавно вийшов "7Жізней Жінки".

Спокусливі німфи серед густої зелені, слов'янські практики, відверті сцени про злиття жіночої і чоловічої енергії під час інтимних стосунків, - така атмосфера змушувала підніматися градус на знімальному майданчику настільки високо, що доводилося припиняти роботу всієї команди.

Хореографічний колектив "Балет А6" підхопив цю тему і був запрошений для створення нового кліпу Ольги. Тема щирого зближення партнерів і розвитку своєї чуттєвості через танець стала концепцією їх нового спектаклю "Dance і місто", де танцюристи з допомогою грації та пластики передають хвилюючі відчуття в тілі, коли партнери створюють один пристрасний танець на двох. Прем'єра нового творіння "А6" відбудеться 22 квітня в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Горбачова навчає сексуальним практикам українок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути